Ja sam imao takvu profu iz mat i inf...kad je slucajno pitas da ti nesto nije jasno,ona ti objasni na taj nacin da te prozove na plocu i pita te zadacu od proslog tjedna i ako neznas dobijes jedinicu
Za test dade 15 opirsnih zadataka i jos zakasni 10min na sat i 5min prije sata pokupi,pa ce cudi zasto NITKO nije stigao napisat ni pola testa,i naravno mi smo krivi jer ne ucimo...
Što se tiče informatike nije imala pojma o nijednog programu,NICEMU,al zato nas je tjerala ko debile da ucimo teoriju iz excela,worda,powerpointa i sl. dok nam rjesavanje zadataka NIKADA nije ocjenila...U 1. razredu jedino sto smo na kompovima radilo bilo je kako upaliti-ugasiti komp,i napravit mape i jos neke PM,s cim je takodjer imala problema jer je glupa ko ku*ac što se tiče informatike.Krava me pita koji OS-ovi postoje (prosle god odgovarao),ja kazem xp,vista,win7...ona NEEEEEEEE to ne pise u knjizi moram govoriti jebeni win 95,98,jer je knjiga iz 2003. ili 2004. I onda tvrdi da ne fantaziram o quad i core2duo procesorima nego da se drzim Intel jebenog Pentiuma i Amd fucking Athlona jer tako pise u udzbeniku...
I kaze da je JEDINI multimedijalni player Windows Media Player,a winamp,bs player i sl. da su izmisljotine,kao da di mi nalazimo te nenormlane programe...
Srećom sam se je sad rjesio
(nemam inf u 4god) i SVI u raz je ignoriramo,NITKO nece da je pozdravi,zena mi se zgadila za cijeli zivot