Tehnički kutak > Tuning skutera

dali je potrebno stavljati kevlar

<< < (6/10) > >>

Iwo SR Tuono:
kevlar se ne stavlja da se s njim nešto dobije nego da se ne izgubi ono što se sa serijskim ili special remenom izgubi

radi se o tome da vjerovatno ili se slabo vozite pa ne primjetite rastezanje remena ili niste nikad krenuli u veliko brdo sa dvoje ljudi na skuteru

cameo je dobro rekao, kevlar je već must have sa rezonantnim auspuhom, a što se tiče 70cc to netreba ni raspravljati

jedini minus kevlara je što puca, dok special ili serijski remen se rastežu

e sad, ako voziš skuter na dulje rute stavi special ili preventivno mijenjaj kevlar na manje kilometara

ja osobno preferiram special jer mi se neda razmišljati kad ce kevlar puknuti i ako pukne znam da necu imati odmah novce za drugi, a i sa skuterom često znam na duže rute van grada pa je special bolji, tj jedna briga manje

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 18 Listopad, 2010, 14:54:13 ---pa nisam ni spomenuo nikakve sajbe

ali imas sajbu prije matice  :toothy11:

i ventilvar je inace naziv za malossijev ventilator (fixnu polutku)

kad stavljas remen, jel ga spustas u polutke sto vise, da mos fino zasarafiti il ga samo ostavis da bude uz bolcnu naslonjen?

--- Kraj citata ---

je moram gurnut remen malo u polutke stisnut ga nutra , da bi ga opče mogo na bolcnu zakačit , šajbu prije matice nemam nit je bilo serijski

marin18:
ja koristim isto onaj hebo special sta sam dobio u paketu sa variom i ventilvarom,i mogu rec da sad kad je hladnije jos sa rupama na deklu ne osjetim razliku izmedju kevlara i njega,ali kad dode ljeto cu si morat uzet kevlar  ;D

Iwo SR Tuono:
po zimi je druga priča pogotovo ako imaš dobro riješeno hlađenje dekla, ja sam sad na meetu vozio special i progurao sam cijev od hlađenja dekla pored bočne nogare, sve je bilo super cijelo vrijeme,ali problemi su kad je oštro brdo, dugačko ili kad drkaš skuter po gradu od semafora do semafora pa te remen najviše pati

inače za hebo(te)  :toothy3: temen sam čuo da je jako dobar, kao i hebo variomat

igor.sb:

--- Citat: funkyzg26 - 18 Listopad, 2010, 15:35:12 ---je moram gurnut remen malo u polutke stisnut ga nutra , da bi ga opče mogo na bolcnu zakačit , šajbu prije matice nemam nit je bilo serijski

--- Kraj citata ---

ti znas je ide il ne ide, pogotvo kad kupis polovni skuter  ::)

svaka PIAGGIO 50 2t masina, a i ostale, poslje krune ide tanka podloska, zatim matica

i kad stavljas vario, tj zasarafljujes, onda remen sto vise mos zabi u polutke, dati se kod varija popne i preko polovice, da nist ne smeta, kad stezes, jer ako ne dignes remen, zna smetat i moguce da ne bude sve stisnuto kak spada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju