Tehnički kutak > Tuning skutera

dali je potrebno stavljati kevlar

<< < (7/10) > >>

marin18:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Listopad, 2010, 15:48:11 ---po zimi je druga priča pogotovo ako imaš dobro riješeno hlađenje dekla, ja sam sad na meetu vozio special i progurao sam cijev od hlađenja dekla pored bočne nogare, sve je bilo super cijelo vrijeme,ali problemi su kad je oštro brdo, dugačko ili kad drkaš skuter po gradu od semafora do semafora pa te remen najviše pati

inače za hebo(te)  :toothy3: temen sam čuo da je jako dobar, kao i hebo variomat

--- Kraj citata ---
mogu ti rec da  ravnomjerno cupa sve do krajnje,sa 4,1 rolicama,crvenom hebo centralnim i crvenim stage6 oprugicama,iznenadio me taj vario odlicno radi sa serijskom polutkom neznam za druge ali na minareliu mi je bolje nego speed control koji sam imo prije njega,mislim da onaj koga kupi nece pozalit  :icon_thumright:

Kamba:

--- Citat: igor.sb - 18 Listopad, 2010, 16:25:27 ---ti znas je ide il ne ide, pogotvo kad kupis polovni skuter  ::)

svaka PIAGGIO 50 2t masina, a i ostale, poslje krune ide tanka podloska, zatim matica

--- Kraj citata ---
..de glupost..ja naprijed na variomatu uopće nisam imao podlošku ispod matice....tako da ne pričaj nešto što nije.....i nikad nisam vidio da i jedan ima podlošku.... :nono:

ivanm:
ima svaki, pogledaj bolje..

igor.sb:

--- Citat: Miroslav Kamba - 18 Listopad, 2010, 18:38:38 ---..de glupost..ja naprijed na variomatu uopće nisam imao podlošku ispod matice....tako da ne pričaj nešto što nije.....i nikad nisam vidio da i jedan ima podlošku.... :nono:

--- Kraj citata ---

a da osnujete neki klub pametnjakovica!? ti i funky

Kamba:
...a di je onda ta podloška meni...nikad ju nisam vidio,zašt nije ispala nikad kad sam skidao variomat... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju