Tehnički kutak > Tuning skutera
dali je potrebno stavljati kevlar
igor.sb:
--- Citat: funkyzg26 - 18 Listopad, 2010, 13:27:35 ---ma nema šanse da ti podloška stane na srku možda neku pol milimetra debelu meni je kad sam skido to tak sve taman sjelo da nema šanse nikakvu podlošku stavit ovim one serijske i one kaj se dobije uz multivar, ivanm nije širi ja sam svog serijskog išo mjerit sa mikrometrom kad sam ga izvadio bio je 18mm s tim da je več bio potrošen malo dok je obični x kevlar bio 18.5mm novi
--- Kraj citata ---
pogotovo kod tebe ako je bolcna duza nego kod normalnog multivara
il ne znas kak se sklapa prijenos, mnogi ne znaju :icon_tongue:
funkyzg26:
--- Citat: igor.sb - 18 Listopad, 2010, 14:19:40 ---pogotovo kod tebe ako je bolcna duza nego kod normalnog multivara
il ne znas kak se sklapa prijenos, mnogi ne znaju :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
pa nije ni bilo nikakvim šajbica nutra serijski poslje bolcne i poslje ventilvara ,jedino kaj je bilo to je serijska podloška prije bolcne al to sam izvadio van i stavio onu kaj je došla uz mhr v2008 multivar i na to nema šanse da bi mi stala ikakva šajbica nutra
steeef:
šajbica ide između bolcne i ventilvara...ak ide širi remen stavi se i podloška da i taj širi remen more upast u vario niže i da nema rupu na startu..
ide i na srku,isprobano.
igor.sb:
--- Citat: funkyzg26 - 18 Listopad, 2010, 14:40:54 ---pa nije ni bilo nikakvim šajbica nutra serijski poslje bolcne i poslje ventilvara ,jedino kaj je bilo to je serijska podloška prije bolcne al to sam izvadio van i stavio onu kaj je došla uz mhr v2008 multivar i na to nema šanse da bi mi stala ikakva šajbica nutra
--- Kraj citata ---
pa nisam ni spomenuo nikakve sajbe
ali imas sajbu prije matice :toothy11:
i ventilvar je inace naziv za malossijev ventilator (fixnu polutku)
kad stavljas remen, jel ga spustas u polutke sto vise, da mos fino zasarafiti il ga samo ostavis da bude uz bolcnu naslonjen?
cameosb:
da i ja odgovorim na temu, ako imas bar rezo spuh, preporučio bih ti da stavis kevlar, ja gubim dosta kad se zagrije, pogotovo kad je vani toplo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju