Tehnički kutak > Tuning skutera
dali je potrebno stavljati kevlar
funkyzg26:
--- Citat: roxyy - 17 Listopad, 2010, 21:52:49 ---
jeli tebi kevlar iste dužine ko i obični remen...i jesi li išta dobio s kevlarom
--- Kraj citata ---
ma duži je 5mm ,i nisam niš dobio osim po vručem vremenu ti se serijski remen rastegne a kevlar se ne rasteže i uvijek daje iste performanse
obični x kevlar
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637348176&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50R&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN
mhr x kevlar
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288997147172592&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50R&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN
i serijski piaggio
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288708614007446&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50R&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN
ivanm:
--- Citat: funkyzg26 - 17 Listopad, 2010, 21:50:54 ---ma nije obični malossi kevlar širi , obični kevlar je 18.5mm i serijski piaggio je isto 18.5mm jedino ako ti misliš na mhr kevlar remen on je 20mm
--- Kraj citata ---
širi je
salej600:
Special je 820x18,5
Podlošku stavljaš ispred bolcne. Znači, skineš ventilator i prvu polutku variomata i odmah do bolcne stavljaš podlošku. Onaj dio variomata gdje su rolice ni ne diraš.
Koje su dimezije serijskog neznam, jer ga nikad nisam ni imao. Podloška bi trebala biti istih dimenzija kao i bolcna,a za debljinu si ti napisali. Ona ti poboljšava start, jer remen upadne malo niže na variomat.
roxyy:
--- Citat: salej600 - 18 Listopad, 2010, 08:18:29 ---Special je 820x18,5
Podlošku stavljaš ispred bolcne. Znači, skineš ventilator i prvu polutku variomata i odmah do bolcne stavljaš podlošku. Onaj dio variomata gdje su rolice ni ne diraš.
Koje su dimezije serijskog neznam, jer ga nikad nisam ni imao. Podloška bi trebala biti istih dimenzija kao i bolcna,a za debljinu si ti napisali. Ona ti poboljšava start, jer remen upadne malo niže na variomat.
--- Kraj citata ---
okok hvala na odgovoru :icon_thumright: :icon_thumright:
funkyzg26:
--- Citat: salej600 - 18 Listopad, 2010, 08:18:29 ---Special je 820x18,5
--- Kraj citata ---
ma nema šanse da ti podloška stane na srku možda neku pol milimetra debelu meni je kad sam skido to tak sve taman sjelo da nema šanse nikakvu podlošku stavit ovim one serijske i one kaj se dobije uz multivar, ivanm nije širi ja sam svog serijskog išo mjerit sa mikrometrom kad sam ga izvadio bio je 18mm s tim da je več bio potrošen malo dok je obični x kevlar bio 18.5mm novi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju