Tehnički kutak > Tuning skutera
dali je potrebno stavljati kevlar
roxyy:
--- Citat: Tin - 17 Listopad, 2010, 21:41:04 ---ne isplati ti se stavljat, motor ce ti ic najbolje sa serijskim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dobro to znam,ali me zanima što je reko ivanm za te šajbice,što bi se dogodilo da ih nestaviš sa kevlarom,i gdje ih treba stavit..jeli ispred bolcne,iza variomata :dontknow: :dontknow:
Jump33r:
Prijatelj mi vozi kevlarov remen na zip-u bez ikakvih podmetaca,jos se nista nije dogodilo.. ;D :binkybaby:
funkyzg26:
--- Citat: ivanm - 17 Listopad, 2010, 21:25:07 ---malossi kevlar za piaggio je malo širi... oko 1 mm od standardnog, pa ga treba podmetnuti šajbicama, 0.2-0.8mm
--- Kraj citata ---
ma nije obični malossi kevlar širi , obični kevlar je 18.5mm i serijski piaggio je isto 18.5mm jedino ako ti misliš na mhr kevlar remen on je 20mm
roxyy:
--- Citat: funkyzg26 - 17 Listopad, 2010, 21:50:54 ---ma nije obični malossi kevlar širi , obični kevlar je 18.5mm i serijski piaggio je isto 18.5mm jedino ako ti misliš na mhr kevlar remen on je 20mm
--- Kraj citata ---
jeli tebi kevlar iste dužine ko i obični remen...i jesi li išta dobio s kevlarom
Shuky:
na serijali je to bacanje novaca...kevlar se koristi kod skroz naturpijanih skutera jer se serijski rasteže na vecim temperaturama...u biti na serijali ce ti ga jos usporit...sad ti kako hoces :happy8: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju