I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
90% da ti je otisao anlaserako mozes skini ga dolje i pregledaj, ili probaj sa drugimkada relej skljoca samo ili negdje masa nevalja ili je anlaser u kvaru
Onaj zubcanik sto si provjeravao u bloku kod variomata je bendix (zubcanik anlasera/elektropokretaca)
A tako sam i mislio samo nisam znao ime. Malo sada testiram ovaj relej i nije bas kao da je otisao po svim specifikacijama ali vidit cu kako sam i rekao. Sada cu nasibat kontakt spreja pa provjerit opet da nije do nekog kontakta.
Probaj, ali ako relej skljoca, znaci da je ispravan
PS: GLAVNA POUKA DANA: Pitam ja koliko dode novi anaser a ono oko 2000kn WTF? Ja mislim da za 2000kn mogu novu masinu.
2000 kn... Ili si ti nesto krivo razumija ili je taj lik puka koji ti je to reka.... Nemos kupit novu masinu,mos kupit cili motor..
Evo nakon jedno 2 ure opet isti problem sa anaserom. Ma nemislim se vise uopce zezat. Imam kurblu pali vozi.
a nemoras se cuditi nista, original dijelovi su duplo skuplji od zamjenskih ili polovniha sto se tice anlasera...rekao sam tipo mome bi ga trebao skinuti i ocistiti, inace se kolektor da tokariti da se poravna a cetkice ili nove ili ako su dobre samo pocistitiako ti je baterija slaba skljocat ce samo
Kad te opet nesto pukne, dodi ovdje i procitaj sto sam ti napisao
Puklo me je vec i prije nego sto sam napisao. Naime na bateriji mirim 13 volti ali joj odma pada napon cim je iti malo opteretim i baterija mi je uzrok svemu. Naime kada ga vozim i malo taknem anaser i cilo vrime dok je ugrijan i vozen nedavno jer se baterija uspije napunit pa upali. A inace kada mi nije tio zavrtit na hladno samo prispojio jacu bateriju malo prodrmam anaser i upali. Znam sta mi je ciniti. Bateriju nemma namjeru novu kupovat a motor star godinu ipo. Zato cu ja lipo samo na kurblu a liti ce paliti jer dobije kapaciteta toplinom