Općenito > Propisi

Prijepis vozila na maloljetnu osobu!

<< < (3/5) > >>

exodus4t:
prepisat ga mozes bez osobne na sebe samo ti trba jmbg i oib a ako ga zelis maloljetan prodat treba ti potvrda od socijalne službe što košta još nekih par stotina kuna tako da nemo jprepisivat na sebe ako ga mislis prodavat.. :headbang:

dominik202:
Pozz, da ne otvaram novu temu bezveze...
dali je moguce da se prijenos vozila obavi bez prisustva roditelja... ?

Meni je stari reko ak s motorom u dvoriste udjem da mogu slobodno novu adresu stanovanja trazit i tak nesto
nikako mi neda da imam nista sta je na dva kotaca s mašinom. (idiot je"eni)

a ja si mislim uzet 50-ku cisto za zezanje po ljeti da se imam s necim vozikat po vrucini.... DA NE SKRECEM S TEME...

ja sam skupio novce i sve to i samo me zanima kad cu ic kupit to dali onda mora roditelj neki bit samnom posto sam maloljetan (15god) jel je motor uredno odjavljen i ima sve papire, i mislim ga drzat kod prijatelja... dok se situacjja doma malo ne smiri

istipa622:
sve možeš obavit bez roditelja nema problema, samo iskeširaj za biljege i sve se može  :happy6:

dominik202:
Ok i i da gdje se te biljege kupuju i koliko novaca da si ponesem kad cu ic na prijepis . ?

istipa622:

--- Citat: dominik202 - 05 Veljača, 2013, 21:25:21 ---Ok i i da gdje se te biljege kupuju i koliko novaca da si ponesem kad cu ic na prijepis . ?

--- Kraj citata ---

biljege kupiš na kiosku najjednostavnije....a sada koliko će te to koštat neznam.
šta se tiće prijepisa (knjižice i tablica) računaj oko 150-200kn
neznam ti ja to točno ugrubo kažem, ako netko zna točno neka me ispravi.

i ako se radi o mopedu (do 50 ccm) onda nema poreza koji iznosi 5% od kataloške vrijednosti vozila, a ako se radi o 125 ili više onda računaj još na te troškove

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju