Općenito > Propisi
Prijepis vozila na maloljetnu osobu!
f15rr:
meni je bilo drugačije, javni bilježnik nije htio prepisati skuter ni pod koju cijenu maloljetnoj osobi,kaže jedino punoljetna osoba.Tako je meni bilo :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: ???
Bokygs:
Ja sam bas provjeravao i zvao 3 biljeznika u gradu i sva 3 su mi rekla da moram dobiti potvrdu od socijalnoga i doći s roditeljem kad se bude prepsivalo...
cosa_wp:
ja sam prepisao motor na sebe kad sam imao 15 godina samo je morao doci roditelj od prodavača jer ni on nije imao 18 ali nema veze sto ja nisam bio punoljetan odnosno imao 15 godina!
Jump33r:
--- Citat: f15rr - 15 Listopad, 2010, 17:13:01 ---meni je bilo drugačije, javni bilježnik nije htio prepisati skuter ni pod koju cijenu maloljetnoj osobi,kaže jedino punoljetna osoba.Tako je meni bilo :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: ???
--- Kraj citata ---
Ma to je neki debil bija,pa ti sa bilo koliko godina mos imat i kucu,stan,auto,motor na sebi ko ti brani... Samo sta nemos raspolagat sa ton nekretninon do svoje 18-te godine... Pa i ja san prepisa motor na sebe sa 16 godina,bez ikakvog problema... :binkybaby:
kristijan1710:
Mozes prepisati 100%... sad neznma jel ima kakve veze sta sam ja kupio novog u ducanu... ali mogao sam normalno prepisati kupio sam ga u 9 mjesecu , a prije tjedan dana sam napunio 15... :toothy9: rekli su mi samo da moram donest domovnicu, rodni list, i OIB.... a ako ces ga mislit prodavat onda neznam... :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju