Općenito > Propisi
Prijepis vozila na maloljetnu osobu!
dominik202:
--- Citat: istipa622 - 06 Veljača, 2013, 00:59:25 ---
--- Citat: dominik202 - 05 Veljača, 2013, 21:25:21 ---Ok i i da gdje se te biljege kupuju i koliko novaca da si ponesem kad cu ic na prijepis . ?
--- Kraj citata ---
biljege kupiš na kiosku najjednostavnije....a sada koliko će te to koštat neznam.
šta se tiće prijepisa (knjižice i tablica) računaj oko 150-200kn
neznam ti ja to točno ugrubo kažem, ako netko zna točno neka me ispravi.
i ako se radi o mopedu (do 50 ccm) onda nema poreza koji iznosi 5% od kataloške vrijednosti vozila, a ako se radi o 125 ili više onda računaj još na te troškove
--- Kraj citata ---
Ali motor je odjavljen to znaci da netrrba ovih 200kn jeli tako ?
Nego samo kada cu ga ic ponovo registrirat cu taj prvi put platit vise zbog tablice i knjizice vozila
istipa622:
knjižicu svejedno moraš napravit a tabicu ćeš prilikom ponovne prijave i registracije budući da je trenutno odjavljen.
svejedno ce ti trebat nešto sitno love za knjižicu napravit
Python:
Ima li problema prilikom ugovaranja osiguranja i tehničkog pregleda ako sam maloljetan? Mogu li ja ugovoriti obvezno i kasno samostalno, ili mora roditelj?
Marko97hr:
Mislim da ti je komplicirano ic na sebe prijavljivat ako si maloljetan... Rađe na nekog od roditelja jer ako na sebe mislim da moras adit nekakve potvrde..?
AutomaticA3MS:
Ja nedavno regao svog Runnera na sebe. Ništa posebno,tehnički i to možeš sve sam riješiti,jedino na ugovoru se mora roditelj potpisati i pri ovjeri prometne dozvole u policiji moraš povesti roditelja sa sobom i rodni list(kako bi dokazao da ti je to roditelj,glupost),i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju