Ostalo > Motocikli

Aprila rs 125 novi model iskustva

<< < (5/8) > >>

oki1983:
ja kad sam uzimao taj rs,frend mi je rekao da sipam pola litre ulja po rezervaru,ja sam ga poslusao,isto tako mi je rekao da ima 36ks,motor je nenormalno trosio,vjerujem da je karburator bio rastelan,ali nisam to dirao.
inace sam ga dobio za 3500kn,bio je prerada u naked,ako se to moze tako reci,sad ga je uzeo jedan drugi lik i full ga sredio,izgleda kao novi.

igor.sb:
i isto sipa pol litre ulja u rezervar?  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Deny:
A sta vam je vise koliko pricate da ulja trosi ne isplati mi se sipat ni jestivo ulje  :laughing6:

fatal1ty:

--- Citat: Deny - 21 Listopad, 2010, 12:33:18 ---A sta vam je vise koliko pricate da ulja trosi ne isplati mi se sipat ni jestivo ulje  :laughing6:

--- Kraj citata ---

troši deci ulja na 5l goriva kao i svaki drugi dvotaknti motor,al to opet ovisi o ulju i na poleđini svakog ulja od proizvođača piše preporučeni omjer za mješanje,isto tako i od proizvođača motora...(u 99% slučajeva je to 2% mješavina)

malaguti:
ide 163kmh,meni nije htjela vise od toga,ali je uz opaku uzbrdicu isla 157kmh,dakle ide skoro isto uzbrdo kao i po ravnom i nizbrdo,litru ulja potrosi u manje od 1000km,da bi isla kako treba onda se treba i posteno vrtit,to je 2t motor i mrtav je u niskim okretajima,a kad se vrti onda i trosi,ali stvarno trosi,motor je odlican za zavoje a kocnice jos bolje,ja sam se sa svojom bez problema po zavojima na rijeckoj magistrali naganjao za motorima od 600ccm,jedan tip sa 636 mi nije vjerovao da je motor 125ccm,lagan je,ima snage i po zavojima je cudo,samo ako ces ju vozit posteno onda ce trosit i malo trajati,a dijelovi skupi....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju