Ostalo > Motocikli

Aprila rs 125 novi model iskustva

<< < (8/8)

zizi_st:
Evo ja cu par rijeci reci o Apriliji RS ... dakle kupijo sam novu iz ducana prije 4-5 mjeseci cim sam  napravio prvih 1000km na motor sam stavio Gianelli auspuh koji je TOTALNO promjeno motor razlika je ogromna i motor ide puno puno bolje motor sa auspuhom vrti malo vise okretaja i puno je jaci suc kad motoru otvori ventil, motoru potrosnja ulja je bila 1L na 800km ulje koje sam ulivao je Agip Full Syintetic 151kn/l, sta se goriva tice motor sa 100kn goriva mjesovite gradske voznje prođe 200km, a na otvorenoj malo vise.

Bokygs:
Motor ti se preporodio sa spuhom jer je spuh od novog rs-a zablokiran do bola :angry7:

sicanin:

--- Citat: Trinad - 31 Listopad, 2010, 16:47:30 ---Ne, nego takve kao ti!
A nego koje ćeš ulje sipati ako ne full syntetic, dvotaktol, šta tvornica uopće navodi kakvo drugo ulje?!  :laughing9:
Treba redovito čistiti ventil, ima tu posla... Mašina se vrti na 12k okr. a nema direkt vod ulja kolko znam, sve u svemu može ti trajati a i ne mora. Ako se razumiješ i spreman si malo češće skidati cilindar, raditi kontrole i sl. može dosta trajati. Ja to ne bi nikako uzimao za svaki dan, jedino ako već imaš neki skuter onda, go on :icon_thumright:
Računaj da ti malo bolje gume dođu više nego base kit, spuh i nove gume za skuter...  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ima dovod ulja u karb
ventil se čisti kad ti motor oslabi
i čišćenje ventila traje 20-30min
cilindar ne treba često skidat nema potrebe
taj motor je gušt koliko god ti morao šarafat
i gle 100% sam uvjeren da onaj ko nema taj motor nemože reć puno o ulaganju u njega
tako sam i ja mislio prije nego sam ga uzeo
ali kad ga kupiš predobar je osjećaj stisnut gas samo da se zadere motor
a kamoli kad ga voziš i prolaziš sve skutere olako
čak mom mx-u xtx660
ne bježi puno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju