Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (117/132) > >>

walkay:
Koliko km ima sad, cudno kako su vec osli lezajevi... steta, ako imas novaca uzmi sve novo i radilicu. Sretno!  :icon_thumright:

vanjossi:

--- Citat: walkay - 04 Veljača, 2013, 22:56:50 ---Koliko km ima sad, cudno kako su vec osli lezajevi... steta, ako imas novaca uzmi sve novo i radilicu. Sretno!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

moje je mišljenje da je to otišlo stajanjem i ne vožnjom, semeringe sam vec mijenjao baš iz tog razloga,

sreća u nesreći da imam dovoljno za složiti sve novo

ima 11 100, ovih dana cu odnijeti radilicu na provjeru dal je ok igličasti pa ce to ici u prodaju

e da naravno da nisam skidao original šelne tako da se ovaj zahvat nece ni primjetiti  ;D

Dox:
steta kaj ti se to raspalo, no tak svejedno mozes si masinu sloziti kak je i u tvornici slozena mozda i bolje
ak trebas info na kolko se stezu koji serafi , koju masu za brtvljenje stavit itd javi se na pm  :icon_thumright:

vanjossi:

--- Citat: Dox - 08 Veljača, 2013, 21:11:38 ---steta kaj ti se to raspalo, no tak svejedno mozes si masinu sloziti kak je i u tvornici slozena mozda i bolje
ak trebas info na kolko se stezu koji serafi , koju masu za brtvljenje stavit itd javi se na pm  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

prvo sam mislio da su ležajevi prozujali zbog starosti, ali sam malo bolje pogledao rupu od ulja na blokovima, i kako su blokovi šireni na stroju ostala je tanka stjenka i odkrhnuo se komadić i odletio u ležaj, sreća pa nije cilindar dobio nista, klip je dobio lagani ris, koji se ni ne osjeti a na karteru je ostao trag

hvala za pomoć javim ti se kad stignu dijelovi :icon_thumright:

vanjossi:
ovaj dio sam morao obraditi i na ovom mjestu se odlomila stjenka i špena je prošetala karterom

nova piaggio vodena je montirana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju