Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (116/132) > >>

lukaex1t155:

--- Citat: vanjossi - 20 Listopad, 2012, 19:22:01 ---isprobao zadnju kočnicu, napokon radi super bez ikakvih cudnih zvukova

napravio đir sa frendom do ićića, on na beverly-u 250, skuteri idu podjednako, jedino ga ja na uzbrdici ostavljam

200km odrađeno, vrijeme nas je odlicno posluzilo

na pola puta sam dosao na ideju da jos stvrdnem zadnji amort sto me kasnije odusevilo, i definitivno je ovaj amort za svaku preporuku

imali smo susret sa policijom, sve je proslo ok, nisam znao da ima tako zgodnih policajki, a jedan od policajaca se cak zainteresirao za kupnju runnera  :laughing7:

--- Kraj citata ---

da,imaju 2 kod nas,koju si sreo??? plavusu ili brinetu???? :icon_biggrin:

vanjossi:

--- Citat: lukaex1t155 - 12 Siječanj, 2013, 13:48:25 ---
--- Citat: vanjossi - 20 Listopad, 2012, 19:22:01 ---isprobao zadnju kočnicu, napokon radi super bez ikakvih cudnih zvukova

napravio đir sa frendom do ićića, on na beverly-u 250, skuteri idu podjednako, jedino ga ja na uzbrdici ostavljam

200km odrađeno, vrijeme nas je odlicno posluzilo

na pola puta sam dosao na ideju da jos stvrdnem zadnji amort sto me kasnije odusevilo, i definitivno je ovaj amort za svaku preporuku

imali smo susret sa policijom, sve je proslo ok, nisam znao da ima tako zgodnih policajki, a jedan od policajaca se cak zainteresirao za kupnju runnera  :laughing7:

--- Kraj citata ---

da,imaju 2 kod nas,koju si sreo??? plavusu ili brinetu???? :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:icon_scratch: mislim da je bila plava, dobra je bila  :icon_thumright:

lukaex1t155:
da,obje su  :icon_thumright: , pogotovo kad znas da su cuvarice zakona i zene u uniformi  :trespaf:

vanjossi:
UPDATE

odjednom se pojavio čudan zvuk žviždanja ležaja a dolazio je iz radilice, i odlučio sam rastaviti blokove

prozujali su ležajevi radilice i lagano ležajevi vodene

teška srca sam ga išao rastavljati ali šta je tu je, napravit ću sve na novo

-nova uljna pumpa
-nova vodena pumpa
-ležajevi i semerinzi radilice
-centralni selen
-sitnice tipa vijci i matice
-prstenovi klipa
-kompl brtve

Moje je pitanje dal zamjeniti radilicu, jer nisam siguran dal je otišao ležaj klipnjače

Zanimljivo mi je i to da nije bilo ni mrvicu lufta na radilici niti sa strane magneta ni variomata

evo par slika kako izgleda stanje

klip  i glava su očišćeni spužvicom za suđe i wd-om

toliko o zdravku  :toothy3:

EdoSP:
steta  :sad1: ali sad kada to uradis bit ces siguran 100% naredne hiljade i hiljade kilometara,a sto se tice radilice,ako imas novca,nemoj razmisljaat,cak i ako se malo budes morao zateci,bolje to uzmi,nego da opet sve ispocetka radis za godinu,dvije  :dontknow:

cilindar je super  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju