Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (118/132) > >>

walkay:
Super, barem ne moras sirit tu rupu ako zelis tunirati!  :icon_thumright:

vanjossi:

--- Citat: walkay - 10 Veljača, 2013, 21:33:52 ---Super, barem ne moras sirit tu rupu ako zelis tunirati!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa i nije baš super da nije tako tanka stjenka nebi ni otvarao blokove

baš sam gledao kako su kod tebe na skiperu izliveni blokovi, nije ni slično ovome

kiza-iz-kvarta:
Znači forum sad službeno broji samo 3 Zdravka sa neotvaranom maškom?  :angry7:

Ne kažem da si Zdravko killer, al mogu mislit kako ti je bilo kad si shvatio da maška mora na stol  :angry9: ja ne želim ni zamišljat šta će bit kad se u mom slučaju dogodi slično sranje!

Ako je netko s foruma pratio Beverly Hills u 90-ima (kao ja) sjeća se sigurno epizode kad je Dylanu vrisnuo njegov Porsche 356 Speedster,kojeg je dobio od oca Jacka tragično preminulog u eksploziji auto-bombe! kad ga je odvezao mehaničaru na popravak ovaj mu je rekao; ovakva kolica se voze eventualno vikendom  :icon_thumright:

steeef:
ma biće sad ko novi...zdraFko x2 ;)

vanjossi:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 10 Veljača, 2013, 22:21:59 ---Znači forum sad službeno broji samo 3 Zdravka sa neotvaranom maškom?  :angry7:

Ne kažem da si Zdravko killer, al mogu mislit kako ti je bilo kad si shvatio da maška mora na stol  :angry9: ja ne želim ni zamišljat šta će bit kad se u mom slučaju dogodi slično sranje!

Ako je netko s foruma pratio Beverly Hills u 90-ima (kao ja) sjeća se sigurno epizode kad je Dylanu vrisnuo njegov Porsche 356 Speedster,kojeg je dobio od oca Jacka tragično preminulog u eksploziji auto-bombe! kad ga je odvezao mehaničaru na popravak ovaj mu je rekao; ovakva kolica se voze eventualno vikendom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a nije mi ne bilo svejedno, jer se zvuk pojavio odjednom, a nije bilo ni mrvicu lufta na oba ležaja

sad sam se skulirao, da ga mogu u miru složit  ;D

slažem ga za sebe, bitno mi je da je cilinidar sa klipom i glavom kao sisa, jer je to najskuplja komponenta

i nece se vidjeti nikakvi tragovi skidanja maške ofkorz  :icon_thumright:

boja svječke, igla na pola

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju