Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
walkay:
Super, barem ne moras sirit tu rupu ako zelis tunirati! :icon_thumright:
vanjossi:
--- Citat: walkay - 10 Veljača, 2013, 21:33:52 ---Super, barem ne moras sirit tu rupu ako zelis tunirati! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa i nije baš super da nije tako tanka stjenka nebi ni otvarao blokove
baš sam gledao kako su kod tebe na skiperu izliveni blokovi, nije ni slično ovome
kiza-iz-kvarta:
Znači forum sad službeno broji samo 3 Zdravka sa neotvaranom maškom? :angry7:
Ne kažem da si Zdravko killer, al mogu mislit kako ti je bilo kad si shvatio da maška mora na stol :angry9: ja ne želim ni zamišljat šta će bit kad se u mom slučaju dogodi slično sranje!
Ako je netko s foruma pratio Beverly Hills u 90-ima (kao ja) sjeća se sigurno epizode kad je Dylanu vrisnuo njegov Porsche 356 Speedster,kojeg je dobio od oca Jacka tragično preminulog u eksploziji auto-bombe! kad ga je odvezao mehaničaru na popravak ovaj mu je rekao; ovakva kolica se voze eventualno vikendom :icon_thumright:
steeef:
ma biće sad ko novi...zdraFko x2 ;)
vanjossi:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 10 Veljača, 2013, 22:21:59 ---Znači forum sad službeno broji samo 3 Zdravka sa neotvaranom maškom? :angry7:
Ne kažem da si Zdravko killer, al mogu mislit kako ti je bilo kad si shvatio da maška mora na stol :angry9: ja ne želim ni zamišljat šta će bit kad se u mom slučaju dogodi slično sranje!
Ako je netko s foruma pratio Beverly Hills u 90-ima (kao ja) sjeća se sigurno epizode kad je Dylanu vrisnuo njegov Porsche 356 Speedster,kojeg je dobio od oca Jacka tragično preminulog u eksploziji auto-bombe! kad ga je odvezao mehaničaru na popravak ovaj mu je rekao; ovakva kolica se voze eventualno vikendom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a nije mi ne bilo svejedno, jer se zvuk pojavio odjednom, a nije bilo ni mrvicu lufta na oba ležaja
sad sam se skulirao, da ga mogu u miru složit ;D
slažem ga za sebe, bitno mi je da je cilinidar sa klipom i glavom kao sisa, jer je to najskuplja komponenta
i nece se vidjeti nikakvi tragovi skidanja maške ofkorz :icon_thumright:
boja svječke, igla na pola
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju