Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
speed:
--- Citat: duje87 - 04 Travanj, 2011, 00:53:31 ---i skupa je ko crni vrag..znan dobro jer san je kupia dok nisu dosle vodnee boje i iman je doma po kila u zalihama u pituri i piaggiov marker ;D
al razlika izmedju te mat sive i one na x9 sive koja je lakirana je samo sta na vxra i spa na bazu i lak ide mat aditiv jos..i to je to
sta ti pizdis,os se i ti svadat :icon_biggrin:
da, pravin se baja kad vidin vas par sta terorizirate cili forum sa pisanjen gluposti i dezinformacijama,digne mi se kosa na glavi i jos uz to nema opcije ignore da bar ne gledan to. sinko,imas 3000 postova u godinu ipo dana,a ja jos nisan vidia da si ista pametno napisa :dontknow:
ovon forumu definitivno fali winder da malo dovede reda :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
duje znas da te ja volim,iako ti vise mene :laughing6: :laughing6: :laughing6:
pise se puno dezinfromacija jer se decki oce dokazat...a nama koji znamo kako stvari stoje to smeta,nismo ni mi bili bolji u pocetku...(to sam tek toliko rekao) :glasses2:
vanjossi:
@duje ajde ako znas koji je kod crvene na runneru? ja sam izludio ima stotinu nijansi, imao sam par crtica za riješiti i onda sam to riješio ali je tamnija nijansa i to dosta
duje87:
--- Citat: speed - 04 Travanj, 2011, 00:58:28 ---duje znas da te ja volim,iako ti vise mene :laughing6: :laughing6: :laughing6:
pise se puno dezinfromacija jer se decki oce dokazat...a nama koji znamo kako stvari stoje to smeta,nismo ni mi bili bolji u pocetku...(to sam tek toliko rekao) :glasses2:
--- Kraj citata ---
jebiga,pocetak ili ne,na forumu je godinu ipo dana i dalje pise samo gluposti,ako ga se tu nemoze zaustavit pa bar onda opcija ignore da nas vecina to nemora gledat,isto ako nekome smeta sta ja neman dlake na jeziku nek mene opali na ignore i svi mirni :dontknow:
sican se ja svojih pocetaka na SSu 2003 ili 2004 neznan sad,nije bilo spammanja i pisanja pi*darija samo da se napise nesto nego se upijala svaka informacija,tamo je bilo korisnih savjeta i pametnih ljudi i puno san dole naucia,a forum je propa prije jedno 2 godine,znaci u 5-6 godina dole san ima 1300injak postova ja mislin,ovde san malo manje i iman isto tu negdi oko..al ljude nemos minjat,a ja iman kratak fitilj i jednostavno nemogu svaki put okrenit glavu kad vidin da neko pise pi*darije ;D
e i zaboravih i ja tebe <3
duje87:
--- Citat: vanjossi - 04 Travanj, 2011, 01:06:59 ---@duje ajde ako znas koji je kod crvene na runneru? ja sam izludio ima stotinu nijansi, imao sam par crtica za riješiti i onda sam to riješio ali je tamnija nijansa i to dosta
--- Kraj citata ---
i ja ludin s tin kodon,morat cu pitat tog covika,on ju je pogodia u nijansu,a ja godinama nikako pogodit crvenu iako san sivu pogodia iz prve..a sad mi je zaj onog crvenog markera sta san ima od original piaggia koji san ima i posudia i nikad ga nazad vise dobia :( jer iman i ja na vxru par tockica za popravit
ovo je prvi pokusaj crvene sta sna gadja,dosta velika razlika je..a na laptopu su mi slike sta iman kod boje,koji je dosta slicniji,al jos to nije to
http://slike.hr/vidi/dsc006505.jpg
al zato san sivu pogodia ;D
http://slike.hr/vidi/dsc006517.jpg
duje87:
http://img859.imageshack.us/i/dsc00705n.jpg/
a ovo je prijatelj piturava i on je dosta blize od mene sta se tice crvene,al jos to nije to :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju