Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (65/132) > >>

gun_rider:
sa tih po kila šta imaš iz doba bivše juge nemožeš ni ogradu pituravat a kamoli motor, šta ti je ;D baci u škovace i niti se ne trudi išta sa tim napravit...
i ne slažem se sa tobom, veča mi je tragedija kad neko ide kitit uredan motor sa nekim kemiia plastikama i bojama kakve nisu u originalu...iskreno nisam ljubitelj ni ovik kemija sa karburatorima, auspusima i sličnim na urednom motoriću, al opet mi je draže i to vidit... :)

vanjossi:
@ duje tu sivu nije problem pogoditi,al ovu crvenu uzmes uzorak sa listića i svugdje druga nijansa

@gun_rider pazi nam avatare

duje87:

--- Citat: gun_rider - 04 Travanj, 2011, 01:21:02 ---sa tih po kila šta imaš iz doba bivše juge nemožeš ni ogradu pituravat a kamoli motor, šta ti je ;D baci u škovace i niti se ne trudi išta sa tim napravit...
i ne slažem se sa tobom, veča mi je tragedija kad neko ide kitit uredan motor sa nekim kemiia plastikama i bojama kakve nisu u originalu...iskreno nisam ljubitelj ni ovik kemija sa karburatorima, auspusima i sličnim na urednom motoriću, al opet mi je draže i to vidit... :)

--- Kraj citata ---
a sta mislis da pristan i kemilak prodaju bOju sastavljenu od uzoraka koji su od jucer iz tvornice samo za tebe  :laughing6:

Boja nije otvarana i ako nemoze izdrzat godinu dana onda za k sve :icon_thumright:

Pravi test ce bit ona crvena sta je iman jos iz 2008 :laughing6:

Al zivi bili pa videli..

Vanjossi aj rijesit cu ja kod te crvene kroz misec dana nek samo naletin na njega

vanjossi:
uzeo sam ja piaggio uzorak, al pogoditi identicnu boju je stvarno sex

matas damir:

--- Citat: vanjossi - 04 Travanj, 2011, 01:06:59 ---@duje ajde ako znas koji je kod crvene na runneru? ja sam izludio ima stotinu nijansi, imao sam par crtica za riješiti i onda sam to riješio ali je tamnija nijansa i to dosta

--- Kraj citata ---
Dragon Red 894.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju