Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
duje87:
--- Citat: vanjossi - 04 Travanj, 2011, 00:28:23 ---@ duje
masinu ne mislim otvarat ni u ludilu, jedino ako se dogodi kvar
karburator cu vidjeti, vuče potrošnju s njim, i modifikacije i štelanje
moze se voziti i ovako bez da se ista dira dusa skutera
ja nebih izgled nikad mjenjao, pogotovo ne nesto piturava i stavljao od novijeg godista
--- Kraj citata ---
a znan..al ak ose to napravi decentno,i ne primijeti se..recimo stavia je taj novi rep u serijskoj boji od miš sivog vxra lakiran,ne mat,plastiku dekla je pitura u crvenu boju od spa i prednju bocnu sivu je pitura isto u crveno i neznan jos jel sta radia..
aj samo ga cuvaj..morat cu i ja sebi nabavit jednog urednog dok ih ne nestane skroz sa scene :icon_thumright:
--- Citat: wonderkid - 04 Travanj, 2011, 00:30:10 ---
previse ga seres,lupi se po glavi,ides mi na zivce
--- Kraj citata ---
zuc :-X
vidin ja da si ti lupa glavon,pa zato i jesi ispa takav ;D
wonderkid:
ispo sam kakav jesam i boli me kara,ali ti si bahati seronja,mislis da si boga za muda uhvatio,dize mi se zeludac od tebe,uvijek se pravis baja,odi radije natezat kozicu nego se samnom svadat lowe
vanjossi:
@ duje uh to mi je vec selo, NHF :toothy11:
inace ta siva, nije obicna siva, vec perla :icon_thumright:
speed:
meni je dujina antina :o :o :o :dontknow: :icon_tongue:
duje87:
--- Citat: vanjossi - 04 Travanj, 2011, 00:42:02 ---@ duje uh to mi je vec selo, NHF :toothy11:
inace ta siva, nije obicna siva, vec perla :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i skupa je ko crni vrag..znan dobro jer san je kupia dok nisu dosle vodnee boje i iman je doma po kila u zalihama u pituri i piaggiov marker ;D
al razlika izmedju te mat sive i one na x9 sive koja je lakirana je samo sta na vxra i spa na bazu i lak ide mat aditiv jos..i to je to
--- Citat: speed - 04 Travanj, 2011, 00:43:35 ---meni je dujina antina :o :o :o :dontknow: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
sta ti pizdis,os se i ti svadat :icon_biggrin:
--- Citat: wonderkid - 04 Travanj, 2011, 00:41:07 ---ispo sam kakav jesam i boli me kara,ali ti si bahati seronja,mislis da si boga za muda uhvatio,dize mi se zeludac od tebe,uvijek se pravis baja,odi radije natezat kozicu nego se samnom svadat lowe
--- Kraj citata ---
da, pravin se baja kad vidin vas par sta terorizirate cili forum sa pisanjen gluposti i dezinformacijama,digne mi se kosa na glavi i jos uz to nema opcije ignore da bar ne gledan to. sinko,imas 3000 postova u godinu ipo dana,a ja jos nisan vidia da si ista pametno napisa :dontknow:
ovon forumu definitivno fali winder da malo dovede reda :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju