Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (41/132) > >>

duje87:

--- Citat: gun_rider - 18 Veljača, 2011, 22:09:37 ---za k**ra* ti škola kad neznaš da ni bronca ni bijela kovina ne hrđaju :dontknow:

--- Kraj citata ---

zato lezaj nije od bronce  :dontknow:

duje87:
sad san procita sve sta si pisa..uglavnon ovo je ciljano na ono tvoje da je trebalo radit osovinu od nekog drugog materijala,za k**ra* ti od kojeg je materijala osovina i koja je toleranca izmedju lezaja i osovine kad ce ona gumica na lezaju koja stiti od ulaska vode kad tad popustit i uc ce voda u lezaj,a on sam ce ostat bez masti i zahrdjat ce i sa samin tin protuc i puknit,tako da neke tolerance i ostalo ti tu ne igra jer je previse faktora..a za lezajeve od fosforne bronce i ostalo nisan iskreno niti cua, niti san ih ikad vidia,a sad ic slagat toliku filozofiju oko lezajeva nosaca koji ce ti na vxru npr trajat skoro koliko i masina ili ces ih mozda jednon minjat u vijeku masine je bespotrebno,za djavla ti ispravan nosac koji ce nadzivit masinu  :icon_biggrin:

a sta se opcenito tice bronce,znan da ne hrdja,ne triba mi skola za to  :laughing6:..ima san broncane piksne vilice na tomosu,prije 10 godina,tj jos ih iman u garazi :dontknow:

gun_rider:

--- Citat: duje87 - 18 Veljača, 2011, 23:17:36 ---sad san procita sve sta si pisa..uglavnon ovo je ciljano na ono tvoje da je trebalo radit osovinu od nekog drugog materijala,za k**ra* ti od kojeg je materijala osovina i koja je toleranca izmedju lezaja i osovine kad ce ona gumica na lezaju koja stiti od ulaska vode kad tad popustit i uc ce voda u lezaj,a on sam ce ostat bez masti i zahrdjat ce i sa samin tin protuc i puknit,tako da neke tolerance i ostalo ti tu ne igra jer je previse faktora..a za lezajeve od fosforne bronce i ostalo nisan iskreno niti cua, niti san ih ikad vidia,a sad ic slagat toliku filozofiju oko lezajeva nosaca koji ce ti na vxru npr trajat skoro koliko i masina ili ces ih mozda jednon minjat u vijeku masine je bespotrebno,za djavla ti ispravan nosac koji ce nadzivit masinu  :icon_biggrin:

a sta se opcenito tice bronce,znan da ne hrdja,ne triba mi skola za to  :laughing6:..ima san broncane piksne vilice na tomosu,prije 10 godina,tj jos ih iman u garazi :dontknow:

--- Kraj citata ---

ko priča o vru i ležajima ko na njemu :dontknow:
o spu je priča...ti si pa s marsa..čitaj sad sve ponovo :laughing6:

vanjossi:
SPLIT poludi !!
  :popc1:

duje87:

--- Citat: gun_rider - 18 Veljača, 2011, 23:27:05 ---ko priča o vru i ležajima ko na njemu :dontknow:
o spu je priča...ti si pa s marsa..čitaj sad sve ponovo :laughing6:

--- Kraj citata ---

aj na fejs,a nek neko obrise spam onda :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju