Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
CoK:
pa ok, vxr ima gumicu u lezaju, a sp ima gumicu na piksama, bile one plasticne ili broncane, zahrdat ce osovina jer ce gumica popustit tak i tak i osovina ce pojest piksu :D
sve su to nagadanja, treba napraviti i isprobati i napisati utisak nakon odredenog vremena...
mozda bi bilo super da su zatvoreni lezajevi u klackalici, samo bi trebala bit deblja onda itd itd... nije spamm, malo je off ali ok, rasprava je
necemo dalje :D
vanjossi:
da je lezaj nesto kao sta je od osovine kotača, podnosi vodu,prljavštinu sve
igor.sb:
ne znam al znam da na 4 nosaca od sra koje sam vidio i koji imaju 10god pod sobom, niti na jednom osovina nije zahrđala
btw..koliko ste gumice placali i di kupovali? :toothy11:
duje87:
--- Citat: CoK - 19 Veljača, 2011, 02:08:27 ---pa ok, vxr ima gumicu u lezaju, a sp ima gumicu na piksama, bile one plasticne ili broncane, zahrdat ce osovina jer ce gumica popustit tak i tak i osovina ce pojest piksu :D
sve su to nagadanja, treba napraviti i isprobati i napisati utisak nakon odredenog vremena...
mozda bi bilo super da su zatvoreni lezajevi u klackalici, samo bi trebala bit deblja onda itd itd... nije spamm, malo je off ali ok, rasprava je
necemo dalje :D
--- Kraj citata ---
to mu ja pokusavan cilo vrime objasnit.. a ti si napisa u jednu recenicu ;D
igore ti ne samo da si forumska baba nego i vozis ko baba,pa nije nista cudno za tebe :icon_biggrin:
a i u tih 10 godina bice nisi ucinia 2000km pa nije ni cudno :icon_biggrin:
a za vlasnika motora.. prominia si piksne sad si miran neko vrime sad jos nabavi rs 24 i vilice vxr i imas odlican motor za po cesti..nisan ima prilike vozit spa sa dobrin upsidedown vilicama tako da neznan kako ti se ponasa prednji kraj,al zada je rs must have :icon_thumright:
igor.sb:
nisam vise baba, sad sam jos gore ::)
pajin i vanjosijev imaju daleko manje km, vanjosijev ima svega pat tisuca, nosaci koje sam vidio, bar svaki ima preko 10, neki i 20 t :dontknow:
:toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju