Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
Kamba:
--- Citat: CoK - 08 Veljača, 2011, 11:41:49 ---tko jos drzi seleniu kod nas? :dontknow:
ona je bila prva ugradnja na piaggio skutere prije 100g :D slovila je kao jedna od najboljih ulja :headbang:
--- Kraj citata ---
..ima kod mene polusintetika za 64 kn litra....ne piše na pakovanju Selenia al ju proizvodi.... :icon_thumright:
vanjossi:
--- Citat: CoK - 08 Veljača, 2011, 11:41:49 ---tko jos drzi seleniu kod nas? :dontknow:
ona je bila prva ugradnja na piaggio skutere prije 100g :D slovila je kao jedna od najboljih ulja :headbang:
--- Kraj citata ---
bas iz tih razloga sam ju i uzeo, proizvodi se selenia, samo sto svako malo mijenjaju izgled ambalaže, 90 kn plaćam litru, slikam kasnije kako izgleda
pajo:
--- Citat: gun_rider - 08 Veljača, 2011, 00:01:49 ---kad stavi duži remen, remen mu na variomatu ne upada do dna...i automatski je drugačiji prijenosni omjer dok se ne počne penjat dalje...na samom startu...
a fxr mi dosta dobro koči i zada, samo jbg...nije isti osjećaj ko disk...to je jedina razlika...ali ionako zadnju vrlo malo upotrebljavam, po gradu na manjim brzinama uglavnom...navika :icon_biggrin: veća mi je muka prednja, imam originalne nove ferodo pločice...i kod jurcanja po gradu pogotovo liti nakon par žešćih kočenja znaju zasmrdit...ne vole silovanje hehe
na koje ulje ga voziš? :)
--- Kraj citata ---
zato se mora stavit podloška da remen što više legne bukoli variomata,2mm podloška je max koja se može stavit da ostalo poslje sve stane uredno.
jedino što sam primijetio da remen jedino kad bi bio debelo ispod 22 ili 21.5mm koji ima u prodaji tek onda bi lego na bukolu variomata.tako da niti sa jednim remenom ne leži na bukoli.
treba se napravit neka konpezacija da bude dobar start i da ne gubi na max speed :icon_thumright:
RS 2000:
sorry na offu.. al da ne otvaram temu,ja imam FXR-a,a vidim ovdi se spominje i FXR i SP...Pa da mi samo neko ukratko kaže koja je razlika između ta dva modela :dontknow:
vanjossi:
FXR ima zadnju kočnicu na bubanj, maticu osovine kvačila unutar dekla, vilice up side down, dok sp ima tub vilice, maticu osovine kvačila van dekla, zadnji disk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju