Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
gun_rider:
nije tako jednostavno...ima malo vise razlika...teleskopske vilice imaju samo zadnji modeli spa...matice van dekla imaju i neki fxrovi dd...ima tu dosta kombinacija...fxr nema katalizator...itd...al jedina bitna razlika je zadnja kocnica...
nego...u mene nema selenie vise...pa zato pitam...prisa sam na motul 710 ester...malo skuplji ali navodno puno bolji...
igor.sb:
nema fxr dd matica van
vanjossi:
--- Citat: gun_rider - 09 Veljača, 2011, 16:24:27 ---nije tako jednostavno...ima malo vise razlika...teleskopske vilice imaju samo zadnji modeli spa...matice van dekla imaju i neki fxrovi dd...ima tu dosta kombinacija...fxr nema katalizator...itd...al jedina bitna razlika je zadnja kocnica...
nego...u mene nema selenie vise...pa zato pitam...prisa sam na motul 710 ester...malo skuplji ali navodno puno bolji...
--- Kraj citata ---
neznam bas dal je bolji, dal ima netko tko može rec koje je ulje bolje, moje je mišljenje da je bolje točiti full sintetiku
Drnda:
i inino ulje podmazuje ok, zasto onda polusintetika nebi bila ok...
a za duzi remen.. meni je prije na 50 ccm bio duzi a uzi remen i imalo je isti start i cak i malo bolju krajnju nego s novim serijskim.. nazalost taj remen sam bacio a nezz koji je bio, stavio bi ga opet da znam koji je
igor.sb:
''serijski'' skuter koji se vrti ni 8t i full sintetika :dontknow:
polusintetika od 60 kn po cem moze biti losija, ako prolazi iste norme kaoi full? tipa motul scooter expert il silkolene scoot sport 2 ili bilo koja druga ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju