Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (29/132) > >>

gun_rider:

--- Citat: vanjossi - 07 Veljača, 2011, 21:54:52 ---uspoređivao sam sa clanom @pajo on ima gore malossi zelene šuštice, 13.5, dayco remen malo duzi, isao mu je bolje i to dosta
sad jos nismo testirali

a najbolje da ide 150  :toothy12: napisao sam po satovima, naravno da ne ide, ide nekih 120-125 sigurno

--- Kraj citata ---

a duži remen bi mu treba dodatno ubit start...mislia sam na usporedbu naspram serijale sa 15g, čisto me zanima ima li razlike u biti...jer nekako imam osjećaj da bi se samo dera...meni su serijske 15g i čini mi se taman, lipo se razvrtava...

vanjossi:
zasto bi mu duzi remen terbao ubiti start? nije širi samo je duzi

isti je zvuk i sa 14 i sa 13.2 i sa 13.5 i sa 10.3 koje su bile samo krivih dimenzija

vidio sam sliku tvog kod alfista u temi, lijep je fxr kako koči bubanj?

gun_rider:

--- Citat: vanjossi - 07 Veljača, 2011, 22:18:57 ---zasto bi mu duzi remen terbao ubiti start? nije širi samo je duzi

isti je zvuk i sa 14 i sa 13.2 i sa 13.5 i sa 10.3 koje su bile samo krivih dimenzija

vidio sam sliku tvog kod alfista u temi, lijep je fxr kako koči bubanj?

--- Kraj citata ---

kad stavi duži remen, remen mu na variomatu ne upada do dna...i automatski je drugačiji prijenosni omjer dok se ne počne penjat dalje...na samom startu...
a fxr mi dosta dobro koči i zada, samo jbg...nije isti osjećaj ko disk...to je jedina razlika...ali ionako zadnju vrlo malo upotrebljavam, po gradu na manjim brzinama uglavnom...navika :icon_biggrin: veća mi je muka prednja, imam originalne nove ferodo pločice...i kod jurcanja po gradu pogotovo liti nakon par žešćih kočenja znaju zasmrdit...ne vole silovanje hehe
na koje ulje ga voziš? :)

vanjossi:
i ja sam nedavno stavio nove prednje ferodo i braking zadnje, je da ga nisam vozio po ljeti ali naspram starih pločica ovo sad koci super, jedino me muče zadnje pločice škripe za poludit iako sam ih nakon 100 km skinuo ošmirglao sve očistio, odvizio sam jos 100 km i manje škripe nego prije al opet tek kad trebam baš skroz stat škripe

točim seleniu full sintetiku

CoK:
tko jos drzi seleniu kod nas?  :dontknow:

ona je bila prva ugradnja na piaggio skutere prije 100g :D slovila je kao jedna od najboljih ulja  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju