Općenito > Generalno o skuterima
Najbrži skuter u RH 2t
Faba:
--- Citat: Miroslav Kamba - 08 Listopad, 2010, 19:39:50 ---a GP800 :toothy11:
--- Kraj citata ---
reko je 2t ne V2 :toothy12:
--- Citat: pm_xtech 59 - 08 Listopad, 2010, 19:41:08 ---Jel može više informacije o motoru id poljičanina ?
--- Kraj citata ---
to ti je jedan lik koji je piso takve gluposti po forumu da to nikad necemo zaboravit :glasses9:
gumy-ev aerox :love4:
pm_xtech 59:
--- Citat: Jump33r - 08 Listopad, 2010, 19:49:16 ---Zasto onda samo mene napadas... :D
Pa dosadno mi,.. nemoj se odma ljutit...
Ja san ima jednu informaciju da u hrvatskoj najbrzi zip_sp ide 130 km/h.... inace to je informacija od Poljicanina.. ;D
--- Kraj citata ---
Pa nije problem komentiraj ovo je tak i onak Carstvo za offtopičare, samo mi je bezveze ogovarat na neku temu a ne imat suvisli odgovor, tebi sam reko zato kaj sam to primjetil več puno puta kod tebe i prvi si mi odgovoril na temu s takvim odgovorom.
devil_ma-yela:
--- Citat: pm_xtech 59 - 08 Listopad, 2010, 19:51:23 ---To sam neke čul zato sam i postavil tu temu, jel možeš molim te reč nešto više o skuteru poljičanina...
--- Kraj citata ---
svi koji su ti napisali nešto o poljičaninu su spammali :icon_biggrin: :toothy3:
nećeš saznat koji je najbrži cvajtak u hr, jer ih ima po garažama, za koje se nije čulo, itd... nisu svi stali na crtu :happy8:
pm_xtech 59:
--- Citat: Faba - 08 Listopad, 2010, 19:54:03 ---reko je 2t ne V2 :toothy12:to ti je jedan lik koji je piso takve gluposti po forumu da to nikad necemo zaboravit :glasses9:
gumy-ev aerox :love4:
--- Kraj citata ---
Jbga nisam tad bil na forumu kad se to pričalo , al sam čul te neke priče o 500e i to , znači to je sve sprdačina, ja mislil da to stvarno...koji zajeb... :-[ :-[
Jump33r:
--- Citat: Faba - 08 Listopad, 2010, 19:54:03 ---to ti je jedan lik koji je piso takve gluposti po forumu da to nikad necemo zaboravit :glasses9:
--- Kraj citata ---
Najjaca baza je: ja stavija na tajfuna duzu radilicu i ja ga upalija i on napravi TUP(udre klip),prošlo 3 sekunda ja mislija da se ugasija, ono oped TUP(udre klip)..
Ja san lega kad su mi to pricali... :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju