Općenito > Generalno o skuterima

Najbrži skuter u RH 2t

<< < (3/21) > >>

Jump33r:

--- Citat: pm_xtech 59 - 08 Listopad, 2010, 19:31:59 ---Vidim da več pun k**ac ljudima ideš na živce, sad ve i polako meni ideš , ja ljepo postavim pitanje kaj se moraš glupirat , ne kužim  ???  i zabravil si onu j**enu dudicu  :angry7:

--- Kraj citata ---

Sad se ja jednini ode glupiran... aj dobro.. :icon_thumright:   :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

pm_xtech 59:

--- Citat: Jump33r - 08 Listopad, 2010, 19:41:24 ---Sad se ja jednini ode glupiran... aj dobro.. :icon_thumright:   :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Pa nekažem da si jedni , nek zake moraš neke odgovorit ak neznaš suvisli odgovor na to pitanje ?

sule:
skuter ivana poljicanina je slozen da ide 2 iljade al da kolje , s njim se jedino mos trkat kljuc za kljuc il 500€ ...

Jump33r:

--- Citat: pm_xtech 59 - 08 Listopad, 2010, 19:42:30 ---Pa nekažem da si jedni , nek zake moraš neke odgovorit ak neznaš suvisli odgovor na to pitanje ?

--- Kraj citata ---
Zasto onda samo mene napadas... :D
Pa dosadno mi,.. nemoj se odma ljutit...
Ja san ima jednu informaciju da u hrvatskoj najbrzi zip_sp ide 130 km/h.... inace to je informacija od Poljicanina.. ;D

pm_xtech 59:

--- Citat: sule - 08 Listopad, 2010, 19:48:45 ---skuter ivana poljicanina je slozen da ide 2 iljade al da kolje , s njim se jedino mos trkat kljuc za kljuc il 500€ ...

--- Kraj citata ---

To sam neke čul zato sam i postavil tu temu, jel možeš molim te reč nešto više o skuteru poljičanina...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju