Općenito > Generalno o skuterima
Najbrži skuter u RH 2t
Jump33r:
--- Citat: pm_xtech 59 - 08 Listopad, 2010, 19:31:59 ---Vidim da več pun k**ac ljudima ideš na živce, sad ve i polako meni ideš , ja ljepo postavim pitanje kaj se moraš glupirat , ne kužim ??? i zabravil si onu j**enu dudicu :angry7:
--- Kraj citata ---
Sad se ja jednini ode glupiran... aj dobro.. :icon_thumright: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
pm_xtech 59:
--- Citat: Jump33r - 08 Listopad, 2010, 19:41:24 ---Sad se ja jednini ode glupiran... aj dobro.. :icon_thumright: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Pa nekažem da si jedni , nek zake moraš neke odgovorit ak neznaš suvisli odgovor na to pitanje ?
sule:
skuter ivana poljicanina je slozen da ide 2 iljade al da kolje , s njim se jedino mos trkat kljuc za kljuc il 500€ ...
Jump33r:
--- Citat: pm_xtech 59 - 08 Listopad, 2010, 19:42:30 ---Pa nekažem da si jedni , nek zake moraš neke odgovorit ak neznaš suvisli odgovor na to pitanje ?
--- Kraj citata ---
Zasto onda samo mene napadas... :D
Pa dosadno mi,.. nemoj se odma ljutit...
Ja san ima jednu informaciju da u hrvatskoj najbrzi zip_sp ide 130 km/h.... inace to je informacija od Poljicanina.. ;D
pm_xtech 59:
--- Citat: sule - 08 Listopad, 2010, 19:48:45 ---skuter ivana poljicanina je slozen da ide 2 iljade al da kolje , s njim se jedino mos trkat kljuc za kljuc il 500€ ...
--- Kraj citata ---
To sam neke čul zato sam i postavil tu temu, jel možeš molim te reč nešto više o skuteru poljičanina...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju