Općenito > Generalno o skuterima
Najbrži skuter u RH 2t
luna500rr:
Neznam tko ima najaci skuter u hr, al znam tko ima na forumu daleko najstartniju masinu...
http://www.youtube.com/watch?v=ikInzvBOJzQ&feature=player_embedded#at=13
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
devil_ma-yela:
--- Citat: pm_xtech 59 - 08 Listopad, 2010, 19:58:14 ---Jbga nisam tad bil na forumu kad se to pričalo , al sam čul te neke priče o 500e i to , znači to je sve sprdačina, ja mislil da to stvarno...
--- Kraj citata ---
::)
poljičanin je sprdnja, i nema veze sa 500 ie!
500 ie postoji! :)
nećeš dobit odgovor na pitanje
pm_xtech 59:
--- Citat: devil_ma-yela - 08 Listopad, 2010, 19:55:43 ---svi koji su ti napisali nešto o poljičaninu su spammali :icon_biggrin: :toothy3:
nećeš saznat koji je najbrži cvajtak u hr, jer ih ima po garažama, za koje se nije čulo, itd... nisu svi stali na crtu :happy8:
--- Kraj citata ---
A to sam svjestan da ih ima po gražama i da se za te nezna, al mislim za ove kaj se zna... :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: pm_xtech 59 - 08 Listopad, 2010, 20:03:01 ---A to sam svjestan da ih ima po gražama i da se za te nezna, al mislim za ove kaj se zna... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Na ph je kako se sjecam u klasi 250 bio najbrzi kizin bjeli ili skiper ili zip 180 ''ide kak kuga''...
Tko zna koliko 2t masina ima po hr a da se nezna za njih, bio sam svjedok da uvezeni skuteri mogu biti svakakvih setupa a da vlasnici pojma nemaju ni o tunningu ni icem vec su kupili friziran skut...
Faba:
--- Citat: luna500rr - 08 Listopad, 2010, 20:00:49 ---Neznam tko ima najaci skuter u hr, al znam tko ima na forumu daleko najstartniju masinu...
http://www.youtube.com/watch?v=ikInzvBOJzQ&feature=player_embedded#at=13
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
nije 2t,nije iz Hr,iz Slo je ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju