Tehnički kutak > Tuning skutera
Duzina remena - koliko utjece na krajnju brzinu?
benjamin_hawk:
--- Citat: MIKSETA - 02 Rujan, 2011, 12:47:43 ---i koje rolice imas i centralni ??
--- Kraj citata ---
MIKSETA:
--- Citat: benjamin_hawk - 02 Rujan, 2011, 18:19:02 ---
--- Kraj citata ---
koje rolice imas u multivar ak ga imas i koji centralni to pitam :)
benjamin_hawk:
--- Citat: MIKSETA - 02 Rujan, 2011, 19:28:52 ---koje rolice imas u multivar ak ga imas i koji centralni to pitam :)
--- Kraj citata ---
7gr i bijeli malossi centralni
MIKSETA:
--- Citat: benjamin_hawk - 02 Rujan, 2011, 23:31:46 ---7gr i bijeli malossi centralni
--- Kraj citata ---
a mislio sam ja sam jedini koji ima teske rolice u multivar a ti imas teze i plus bijeli centralni :drunken_smilie:
ja imam 6 gr i zuti malossi centralni ali sada bum stavil seriski centralni sa torsionom :glasses9:
benjamin_hawk:
--- Citat: MIKSETA - 03 Rujan, 2011, 16:40:09 ---a mislio sam ja sam jedini koji ima teske rolice u multivar a ti imas teze i plus bijeli centralni :drunken_smilie:
ja imam 6 gr i zuti malossi centralni ali sada bum stavil seriski centralni sa torsionom :glasses9:
--- Kraj citata ---
ma ok je i vak nije moj multivar mikijev je pa nekad stavim inace vozim sa obicnim sad mi je prekratak remen u pm a preteske role u variu nikak da utrefim krajnja je ok al oped nedize remen do kraja poze gore jos 5-6mm nez kako da to odradim cc
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju