Tehnički kutak > Tuning skutera
Duzina remena - koliko utjece na krajnju brzinu?
tomovzo666:
--- Citat: MIKSETA - 23 Srpanj, 2011, 12:31:25 ---Ja imam ovaj special belt http://www.malossistore.eu/Prodotto.aspx?type=M&MM=MO/CPOL5003&C=61%209832 on je 808 X 17,5 dimenzije
A kevlar za CPI ima on je 804 X 17,5
Ove dve dimenzije su najidealne za chinarelli masinu za bolju krajnu :icon_thumright:
Moj je lepio kazaljku do dole kad sam vozio na magistralu u kombinaciji sa 6gr rolice u multivar i seriski centralni
sada imam zuti centralni ali ne ide toliko posto prevrtava od 65 nadalje i ne ide :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
imas multivar i prevrce ti
MIKSETA:
--- Citat: tomovzo666 - 27 Srpanj, 2011, 10:20:35 ---imas multivar i prevrce ti
--- Kraj citata ---
Pa u krajnoj fazi stelanja je posto koliko znam samo ja imam Multivar na chinarelli na forumu mozda imaju drugi ali nisu aktivni :dontknow:
Samo mi fali Torsion Controler i da ubacim seriski centralni i to je to :)
Stanevg:
Ja sam ubacio variomat prije mj i pol dana od Polinia Speed Control i preporodio sam se jel nemam sada apsolutno nikakvih rupa i slicnih gluposti,
kad kvacilo primi ide tako do kraja.. al eto moram jos remen uzeti bit ce super...
benjamin_hawk:
--- Citat: MIKSETA - 28 Srpanj, 2011, 14:55:10 ---Pa u krajnoj fazi stelanja je posto koliko znam samo ja imam Multivar na chinarelli na forumu mozda imaju drugi ali nisu aktivni :dontknow:
Samo mi fali Torsion Controler i da ubacim seriski centralni i to je to :)
--- Kraj citata ---
imam ga i ja :D
MIKSETA:
--- Citat: benjamin_hawk - 30 Kolovoz, 2011, 10:52:16 ---imam ga i ja :D
--- Kraj citata ---
i koje rolice imas i centralni ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju