Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speedfight 180 + sp 172
S.F. sf2:
ma hladnjak od speedfighta je super al za BB mislim da ces morat na to stavit i ventilator,pogotovo ako ces se vozit po ljeti u gradskoj guzvi,ili probaj ugurat veci hladnjak iza prednjeg kotaca,znaci da ti hladnjak u poziciji ko recimo na runneru
speed__100:
--- Citat: S.F. sf2 - 24 Veljača, 2011, 14:03:30 ---ma hladnjak od speedfighta je super al za BB mislim da ces morat na to stavit i ventilator,pogotovo ako ces se vozit po ljeti u gradskoj guzvi,ili probaj ugurat veci hladnjak iza prednjeg kotaca,znaci da ti hladnjak u poziciji ko recimo na runneru
--- Kraj citata ---
Slabo kad se vozim po gradu vecinom ovak 50-60..mislio sam ubacit vent org od runnera al to tek nema gdje stat,mogu stavit od pc-a :toothy9:
mhr-team:
nebi trebalo biti problema sa sf-ovim hladnjakom...
ja imam i serijski sf-ov i serijski od runnera 50... i sf-ov je veći za nekih 6-7cm... a imao sam par frendova koji su imali itekako naturpijane runnere i nikad nije bilo problema sa hlađenjem... naravno možda nebi bilo loše staviti ventilator od kompa tek toliko ;D
a ako budeš trebao pravi hladnjak od nexusa 250 javi :icon_thumright:
speed__100:
Stavti cu ja od sf pa probat al nezz kako da si slozim mjerač temperature,to mi sad prestavlja najveci problem,svaka ideja dobro dosla :help:
vktr:
--- Citat: speed__100 - 24 Veljača, 2011, 19:23:08 ---Stavti cu ja od sf pa probat al nezz kako da si slozim mjerač temperature,to mi sad prestavlja najveci problem,svaka ideja dobro dosla :help:
--- Kraj citata ---
nabavi od spa ćuke iščupaj ovo za temp i utrpaj u desni krug od pežo ćuki
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju