Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speedfight 180 + sp 172
ivanm:
kad pustiš gas pleše lijevo desno..
speed__100:
--- Citat: ivanm - 24 Veljača, 2011, 13:14:41 ---kad pustiš gas pleše lijevo desno..
--- Kraj citata ---
Pa ono ja sam full zadovoljan nema plesanja prilikom puštanja gasa,jedino su problem te vibracije dok stojim na mjestu a ovak u voznji isto sve kao sa 100ccm.
Sad je u planu stavljanje org hladnjaka od sf50 da si mogu slozit gore ovu plastiku jer mi ovak smeta posuda vode.Tak cu si uzet testirat da vidim kak to hladi ak ne bude oke onda stavljam iza točka jos i ovaj od hexagona.
speed__100:
--- Citat: S.F. sf2 - 24 Veljača, 2011, 13:07:54 ---super mu stoji BB :icon_thumright: aj mi reci samo kak ti se ponasa single arm s obzirom da si sad dobio dosta kak bi rekli ameri oommmpppphh
--- Kraj citata ---
A sto da ti velim ono vozim se tak kak je naviko sam na single arm,kad se vozis brze ruzan je osjecaj,vjerojatno bi bilo puno bolje stavit od vive a mozda i to nekad dodje.
S.F. sf2:
hladnjak od speedfighta je predimenzioniran za 50cc ali mislim da ti to nece dobro ohladit 180cc,bolje racunaj na hexagon i neki ventilator
speed__100:
--- Citat: S.F. sf2 - 24 Veljača, 2011, 13:49:35 ---hladnjak od speedfighta je predimenzioniran za 50cc ali mislim da ti to nece dobro ohladit 180cc,bolje racunaj na hexagon i neki ventilator
--- Kraj citata ---
Pa kak sam čuo jedan je od većih u klasi od 50ccm,a mozda bude komba da strpam ovu posudu na hladnjak od hexa,bitno mi je samo da mogu stavit onu gornju plastiku iznad posude.Negdje sam cak vidio da netko vozi na hladnjak od roxa koji je jos manji ak se ne varam,uz ovoj hladnjak od sf svakako mislim izvadit termostat van.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju