Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Posljedica tezih rolica?  (Posjeta: 1319 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline tuta125

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • Dvije glave su pametnije od jedne.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ST - DU
  • Moj Skuter: 4 kotača
  • Moja Kaciga: pojas
Posljedica tezih rolica?
« : 06 Listopad, 2010, 22:20:34 »
Imam Giannelli Reverse na SR-u, stavio sam lakse rolice (5.0 g) koje su dosle s auspuhom, ostavio serijske suste i sve ostalo serijsko.
Kod kretanja mi je prenaglo pustao, uvijek bi me trznuo i proklizao.
Htio sam rijesiti to kretanje da mi "blaze, ugladenije" pusti pa sam stavio mekse i tvrde suste, nije bilo nikakvih promjena pa sam stavio teze (serijske) rolice.
Sad puno ljepse, polaganije pusta i krece. Nisam se puno vozio pa da vas pitam sto je s ubrzanjem, krajnjnom, sto dobijam, sto gubim? Je li mi bolje s tezim ili laksim rolicama? I oprostite na pomalo glupom pitanju  :binkybaby:
Ne brže od života, ako misliš bilo gdje, moraš sporije.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Posljedica tezih rolica?
« Odgovori #1 : 06 Listopad, 2010, 22:24:11 »
nije bolje sa tezim ili laksim rolicama. Najbolje je sa ODGOVARAJUCIM rolicama (i ubrzanja i krajnja)

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #2 : 07 Listopad, 2010, 15:31:57 »
Neznam dali se uz gianelli dobiju i opruge kvacila, ali ako da to bi trebao biti optimalni setup za taj spuh

rolice i federi koje si dobio uz auspuh

potpis na alfin post
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #3 : 07 Listopad, 2010, 16:29:26 »
Imam Giannelli Reverse na SR-u, stavio sam lakse rolice (5.0 g) koje su dosle s auspuhom, ostavio serijske suste i sve ostalo serijsko.
Kod kretanja mi je prenaglo pustao, uvijek bi me trznuo i proklizao.
Htio sam rijesiti to kretanje da mi "blaze, ugladenije" pusti pa sam stavio mekse i tvrde suste, nije bilo nikakvih promjena pa sam stavio teze (serijske) rolice.
Sad puno ljepse, polaganije pusta i krece. Nisam se puno vozio pa da vas pitam sto je s ubrzanjem, krajnjnom, sto dobijam, sto gubim? Je li mi bolje s tezim ili laksim rolicama? I oprostite na pomalo glupom pitanju  :binkybaby:
5gr, serijski centralni, žute šuštice na kvačilu, dizna do 70, a i preko 70 ovisno o smjesi

ti si sa rolinama išao kompenzirat ovo ostalo što nije uštelano a to je krivi pristup štelanju prijenosa
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka