Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a ovi plavi za kvacilo sto sam dobio sa spuhom? kakvi su oni sa uporedbom crnih-bijelih-zutih?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ja mislim da s vecom diznom neces dobit nista puno osim vece potrosnje
ja sam stavio 10 br vecu diznu i nista,skuter je iso potpuno isto kolko sam ga ja god postelavao :toothy10:neznam zasto ali evo...
Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:45:53ja sam stavio 10 br vecu diznu i nista,skuter je iso potpuno isto kolko sam ga ja god postelavao :toothy10:neznam zasto ali evo...ma gle nisi ti osjetio mozda u performansama, al zato osjeti tvoj cilindar kad se pregrijava. isto ko kad bi ti trco 50% snage i popijes 1l vode dosta ti je, a ubrzas na 70% tempo onda ce ti sigurno trebat malo vise vode, da ne dehidriras (zaribas ).
Citat: P.A.L.A.C - 24 Listopad, 2007, 17:48:11Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:45:53ja sam stavio 10 br vecu diznu i nista,skuter je iso potpuno isto kolko sam ga ja god postelavao :toothy10:neznam zasto ali evo...ma gle nisi ti osjetio mozda u performansama, al zato osjeti tvoj cilindar kad se pregrijava. isto ko kad bi ti trco 50% snage i popijes 1l vode dosta ti je, a ubrzas na 70% tempo onda ce ti sigurno trebat malo vise vode, da ne dehidriras (zaribas ). a dobro...jer meni je zalijalo cijeli fergazer kad sam stisnuo ful gas...mozda je bila prevelika,neznam uglavnom nis se nije promijenilo kad sam ju maknuo i jos se vozim s istom starom diznom a prosla je godina dana...
Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:52:23Citat: P.A.L.A.C - 24 Listopad, 2007, 17:48:11Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:45:53ja sam stavio 10 br vecu diznu i nista,skuter je iso potpuno isto kolko sam ga ja god postelavao :toothy10:neznam zasto ali evo...ma gle nisi ti osjetio mozda u performansama, al zato osjeti tvoj cilindar kad se pregrijava. isto ko kad bi ti trco 50% snage i popijes 1l vode dosta ti je, a ubrzas na 70% tempo onda ce ti sigurno trebat malo vise vode, da ne dehidriras (zaribas ). a dobro...jer meni je zalijalo cijeli fergazer kad sam stisnuo ful gas...mozda je bila prevelika,neznam uglavnom nis se nije promijenilo kad sam ju maknuo i jos se vozim s istom starom diznom a prosla je godina dana...de sliku svijecice na full gasu
kak to da si se odlucil za TT?a, jarane, svi imaju zx, e reko sam, necu zx pa makar =), a nema velike razlike TT i ZX, osim sto zx vise prdi, a nezelim da prdi i cuje se ko fen!!hehe