Tehnički kutak > Tuning skutera
LUNA 70-80 XXX (za sada 50 VISION)
Mr J:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Siječanj, 2008, 21:51:36 ---problem je u tome sto ih nigdje nemogu nac lc kiteve za morini a trzim ih vec dosta dugo........
--- Kraj citata ---
Imao ja malossi sport LC, kupio u Benconyu...
robert:
--- Citat: Mr J - 31 Siječanj, 2008, 11:43:43 ---
--- Citat: Drnda-1 - 30 Siječanj, 2008, 21:51:36 ---problem je u tome sto ih nigdje nemogu nac lc kiteve za morini a trzim ih vec dosta dugo........
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da samo što ovi u benconyu neznaju ni sami što imaju u skladištu a što ne!
ja nazovem i pitam imate li to i to, on kaže imamo! ja dođem tamo a ona ženska kaže to je već dva mjeseca rasprodano!
onda radije odite u auto-bil kod perkušića i ako nema jako brzo naruči!
Drnda:
--- Citat: Mr J - 31 Siječanj, 2008, 11:43:43 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
koliko lofe te je dosa, jesi li jos ista minja sa ugradnjom kita?
Mr J:
--- Citat: Drnda-1 - 31 Siječanj, 2008, 18:58:48 ---koliko lofe te je dosa, jesi li jos ista minja sa ugradnjom kita?
--- Kraj citata ---
Ne sjecam se, ima tu negdje tema cekaj, ... http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=969.0
Dakle, skuplji je nego serijska termo grupa za sp 180! :binkybaby:
Imao sam multivar i serijski gianeli auspuh... :icon_thumright:
Vise o Formuli ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1011.0
robert:
znam da sam ovo već negdje pitao ali nemam blage veze gdje! :dontknow: :help: :dontknow:
poznat je problem sa svjetlom na luni! previsoko tuče i 5 metara pred skuterom nevidiš ništa!
oni šerafi za štelanje su pušioma, možeš okretati do sudnjeg dana i ništa!
dali bi se to poboljšalo kad bi se nazad stavio duži amortizer ili oni distanceri za amortizere?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju