Tehnički kutak > Tuning skutera

LUNA 70-80 XXX (za sada 50 VISION)

<< < (16/23) > >>

SlowRider:

--- Citat: robert - 31 Siječanj, 2008, 22:28:34 ---znam da sam ovo već negdje pitao ali nemam blage veze gdje!  :dontknow: :help: :dontknow:
poznat je problem sa svjetlom na luni! previsoko tuče i 5 metara pred skuterom nevidiš ništa!
oni šerafi za štelanje su pušioma, možeš okretati do sudnjeg dana i ništa!
dali bi se to poboljšalo kad bi se nazad stavio duži amortizer ili oni distanceri za amortizere?

--- Kraj citata ---

Sve se moze :icon_thumright:

gozz:

--- Citat: robert - 31 Siječanj, 2008, 22:28:34 ---znam da sam ovo već negdje pitao ali nemam blage veze gdje!  :dontknow: :help: :dontknow:
poznat je problem sa svjetlom na luni! previsoko tuče i 5 metara pred skuterom nevidiš ništa!
oni šerafi za štelanje su pušioma, možeš okretati do sudnjeg dana i ništa!
dali bi se to poboljšalo kad bi se nazad stavio duži amortizer ili oni distanceri za amortizere?

--- Kraj citata ---

Pa ima više načina.
Prvi je da se zadnji dio podigne negdje 3-4 cm, i onda je ok, jer kad po noći voziš i jače nagažiš kočnicu, te se prednji dio spusti a zadnji digne, onda svjetla koče taman.

Drugi način je da se svjetla skinu, rastave i pomaknu kak bog zapovjeda...

Ovaj drugi način i nije toliko kompliciran, mislim...

Mr J:
Luna opcenito ima slabo osvjetljenje, kao formula 2x15w!!! Ali mislim da Luna ima prozirni far, zato bih ja stavio ultrabright ledice i imao vrhunsko osvjetljenje...  :icon_thumright:

gozz:
Ma može se na nju staviti bez problema i 2 x po 21W, od zadnjeg štop svjetla.. Ima struje za to, provjereno...

Ali problem je što fokus fara tuče pre visoko, i što je naj bolje, to je namjerno tako. Čak i u manualu piše da na 5 m udaljenosti treba tući 70 cm u zrak... To je malo glupo, ali je tako homologirano...

robert:
kad sredim lunu onda ću prvo probati sa distancerom pa ako to nebude dobro onda duži amortizer!
na žalost tp kit i fergazer neće doć iz njemačke!
morao sam ih ovdje kupiti!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju