Tehnički kutak > Tuning skutera

LUNA 70-80 XXX (za sada 50 VISION)

<< < (14/23) > >>

speed:

--- Citat: ivanm - 30 Siječanj, 2008, 20:22:29 ---ima razlike oko pola ks, to je 10-12% na serijali..
ja nebi radio na serijalu to al tuning tko zna..
za ovu sezonu imam prerađeni malossi gus AC koji bi trebao davati performanse kao LC pa ćemo vidjeti..
inače na pežou treba pumpa, kiler i crijeva i još oni držači gumeni..
i kazaljka za temp. vode, naravno..

--- Kraj citata ---

lako je pripasat LC cilindra,samo volje i znanja,ne mora bit ni sve od pezoa,samo cilindar

dva pezo,serijale,podjednako teski i LC je brzi od AC za nekih 5 km/h na kranjoj

Drnda:
Znam da je neki lik sa foruma prodava posudu i crijeva od malaguti f 12 mislim, koji gumeni drzaci to? treba i novo deklo di ide magnet (jel ventilator ide onda van), te neki aluminijski ac kit za moj skut ( problem mi je opet nac lc kit jer je moj ac tako da nebih znao koji bi mu mogao pasati, morini je masina

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Siječanj, 2008, 21:24:25 ---Znam da je neki lik sa foruma prodava posudu i crijeva od malaguti f 12 mislim, koji gumeni drzaci to? treba i novo deklo di ide magnet (jel ventilator ide onda van), te neki aluminijski ac kit za moj skut ( problem mi je opet nac lc kit jer je moj ac tako da nebih znao koji bi mu mogao pasati, morini je masina

--- Kraj citata ---

to ti dolazi poklopac vodene pumpe na mjesto ventilatora,pasu ti onda svih kitevi koji idu na morini masine a da su LC

Drnda:
problem je u tome sto ih nigdje nemogu nac lc kiteve za morini a trzim ih vec dosta dugo........

ivanm:
teško se nađe, imao je Josip Malossi sport..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju