sta vam nije jasno ...Ferrari je od kako znam za njega bio u grupaciji Fiat,kao i massarati ,lancia i alfa romeo i jos par marki.....buggati i jest u grupaciji WV kao i audi i seat i skoda i bently ....a audijev je lamborghini samim tim i Wv-ov ...same cinjenice govori jer npr S8 audi koristi motor od Lamoborghini Gellardo...i da razvoju motora u Wv dosta doprinose audi i lamborghini ,pogledajte novi onaj golf 5 neka ona verzija posebna i ima 640 konja ,to ti sve goovri odakle je motor : Lamborghini Murcielago Lp640,a buggati koristi slicna motor samo malo vise dotjeran i nabrijan,porsche je kupio bio jedan dio dionica Wv ,a pricalo se i o tome da ce audi ili porche u potpunosti kupit Wv ,vidit cemo sta ce biti za koju godinu ...to je uvijek tako bilo i za Fiat ....Ferrari je pomagao u razvijanju motora fiatu ..ovi su se brinuli za karoseriju i slicno...sda to vecinom radi ferrari sam za sebe ali su opet pod Fiatom...i vecinu posla radi ferrari za sve marke u grupaciji fiat ...mislim na razvijanje motora ,aerodinamike i tako tih stvari ...ali sve to sponzorira fiat i daje sredstva za to..npr alfa romeo i masarrati su bili u velikoj krizi finansiskoj jer fiat nije odobravo srestva za razvoj tih automobila do prije par godina...pogldajte u F1 ove godine kad je bilo da fiat nije dao ferrariju sredstva za razvijanje ,neznam cega je tacno bilo...ja mislim mjenjaca...pa su na kraju odobrili ...tak ti je to hehe