Ostalo > Motocikli

Druga prilika - padovi s skutera/motora

<< < (10/11) > >>

Genesis051:
Jbt. ja, sve skupa, vozim sporije, nego neki sa tuniranim 50-icama, ali kad čujem, kako mi se bumbar (ili neka druga poveća buba) zapuca u kacigu... užasavam se primisli da mi tako tresne u facu izravno...
Pravo kaže X-thug, od čega sve štiti, ali tu još nedostaju upale sinusa, uha, i stvarno mi nije jasno, kad vidim tipa na nekom RR, kako zaurla (zaleti se nekud) bez ičeg na glavi... da kaciga !... pa, da ga ne vide/(ne prepoznaju pod kacigom) pred omiljenim kafeom...   :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin:

Doomsday:
Neka firma za proizvodnju kaciga bi natukla gadnu lovu da uspije složit full prozirnu integralnu kacigu... :zubo:

Ono, prozirni leksan školjka, prozirna upojna podloga, silikonski unutrašnji padding... E, onda stvarno nebi imali izgovor da ne nose kacigu, jer bi ih svi vidili...  :laughing7:

:toothy12: :toothy9: :toothy12:

X-Thug:
a sta je sa frizurom,kaciga bi frizuru unistila  :toothy12: :toothy12:
a gene zaboravia si i upale oka,nije bas zdravo da ti tolikom snagom vitar puse u oci i da ti ga susi

Genesis051:

--- Citat: X-Thug - 07 Listopad, 2008, 15:24:25 ---a sta je sa frizurom,kaciga bi frizuru unistila  :toothy12: :toothy12:
a gene zaboravia si i upale oka,nije bas zdravo da ti tolikom snagom vitar puse u oci i da ti ga susi

--- Kraj citata ---
Oboje si pravo nadopunio,  ;D i mene za čuvanje glave, i Dooma, za "grešku" kacige  :laughing7:

area mf:
ja sam pao s cagive freccie pri brzini oko 140-150kmh,izletila mi neka životinja na cestu,sreća moja pa nije bilo auta na cesti,motor se raspao,a ja sam nekim čudom ostao neozljeđen tj preletio sam preko motora i klizao tijelom po cesti.naravno imao sam kacigu i odijelo.sad sam prešao na skutere čine mi se sigurnijim...bar mi tako izgledaju hehe :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju