Ostalo > Motocikli

Druga prilika - padovi s skutera/motora

<< < (9/11) > >>

Genesis051:
Skut bi trebao popravit, jer ovako skršen ne vrijedi ništa... ni za prodat, ni za voziti se... dakle, izvuci pouku, kako su ti već napisali, i pametnije u nove kilometre...

Ako se voziš samo "od točke A do točke B" zbog praktičnijeg prijevoza i jednostavnijeg parkiranja, onda sve to prodaj, ma kakvom da je stanju...
Ali, ako ti se sviđa vozit na motoru... onda si od onih (nas  :frajer: ) zaraženih, kom će uvijek biti žao što nema skuter/motor, i kad-tad bi si opet nešto kupio...

Vidi, u kojoj se skupini lakše nalaziš, pa, ako je ova druga, nauči nešto iz tog pada, popravi stroj i vozi dalje...  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

veky402:
...ma ja sam u ovoj drugoj skupini...samo skuter nebude tak brzi doživio popravak moram prikupit neke pare da ga složim...

dino_sk:

--- Citat: zoki_NRG - 02 Listopad, 2008, 23:16:48 ---ja cim stavljam kacigu na glavu, ruke mi automatski krenu na zakopcavanje kacige...

--- Kraj citata ---
potpis,meni je to nezamislivo da uopće sjednem na skut bez kacige ,a cim je stavim kao sto si ti rekao ruke same idu na zakopčavanje i drago mi je da smo stekli tu naviku za nedaj boze da mora kaciga spasavat glavu :icon_thumright:

X-Thug:

--- Citat: dino_sk - 06 Listopad, 2008, 15:43:41 ---
--- Citat: zoki_NRG - 02 Listopad, 2008, 23:16:48 ---ja cim stavljam kacigu na glavu, ruke mi automatski krenu na zakopcavanje kacige...

--- Kraj citata ---
potpis,meni je to nezamislivo da uopće sjednem na skut bez kacige ,a cim je stavim kao sto si ti rekao ruke same idu na zakopčavanje i drago mi je da smo stekli tu naviku za nedaj boze da mora kaciga spasavat glavu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

spasava i vise nego sta mislis,stiti od kukaca,bure,kise,sniga,prasine,lisca,svega i svacega

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: X-Thug - 06 Listopad, 2008, 18:49:10 ---
--- Citat: dino_sk - 06 Listopad, 2008, 15:43:41 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

spasava i vise nego sta mislis,stiti od kukaca,bure,kise,sniga,prasine,lisca,svega i svacega

--- Kraj citata ---
e bas to, a onda te neko pita sta ce ti full face kaciga...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju