Ostalo > Motocikli

Druga prilika - padovi s skutera/motora

<< < (11/11)

RimSo:

--- Citat: area mf - 08 Listopad, 2008, 12:00:28 ---ja sam pao s cagive freccie pri brzini oko 140-150kmh,izletila mi neka životinja na cestu,sreća moja pa nije bilo auta na cesti,motor se raspao,a ja sam nekim čudom ostao neozljeđen tj preletio sam preko motora i klizao tijelom po cesti.naravno imao sam kacigu i odijelo.sad sam prešao na skutere čine mi se sigurnijim...bar mi tako izgledaju hehe :toothy3:

--- Kraj citata ---
UUU zaheban pad..

A što se tiče prelaska na scootere samo da ti ovo kažem : "U malim bocama se krije otrov"

Bruno1990:
..ja sam pao svega 3 puta i to s ovom bojom sto je sad na motoru (naranđasto-crna), , a prije dok je bilo crvena nikaaddddd pao.. jbg..budala..hehe
..i najace kad sam pao je bilo dok smo se vozili frend s Yamahom Xt 125, rakitje 00 i ja.. frend s Yamahom zazujao sastrane a ja i rakitje00 produzili ravno..ovaj se vratio nama i zaletio se iza rakitje00 i kocio naglo a ja sam mislio da ce preci i njega..ja nisam stigao reagirat i automatski oba dvije kocnice stisnuo..da nisam stisnuo zabio bi se u Yamahu..i paf dole..i to na desnu stranu koja je vec dva puta prezivjela pad i ovaj put i treci..hehe.."malo" oguljena..sva sreca nije bilo auta na cesti... :happy3: :happy3:
nije nesto napisana pricia jer je nisam znao kak da to opisem..lol :binkybaby: :dontknow:

RimSo:
Do sada sam pao svega 2 puta svojom krivicom a jednom sam imao udes..jedan gospon me sa Mercedesom E220 uradio u sred scoota..i naravno on je izlazio u rikverc iz susjedne ulice a ja sam išao pravo..i boom letio sam..malo povreda al dobro je proslo..i padao sam 2 puta zbog malo divljanja..jednom kočenje prednjom i točak proklizao na stranu a drugi put zadnjom i u jarak..

area mf:
a nadam se da neću padat sa skutera,zanima me stunt,inače bavio sam se skateboardingom 6 godina pa mi dopizdilo :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju