evo danas isao sa frendom đir bacit, on ima py. ja imam ferg. oba nrg mc3 dd. iste gume iste dimenzije isti tlakovi iste brzine... osim kaj on ima technigas next r a ja imam orginal py spuh koji nema onog crijeva za eko norme (nema u orginalu)
rezerva svijetli tj. blica na mom nrg. ulijem 15 kn. sto iznosi oko 1.75l nakon cc-a 55km rezerva pocinje blicati da bi na 60 km. vec vise svijetlila nego blicala tj. kao i prije.
voznja je bila prigardskim podrucjem (zapresic) i kroz centar zg. te jarun kroz podsused do zapresica, pusca i doma znaci malo guzve, malo semafora, malo otvorene ceste, malo brzih cesta, sve skupa jedan lijepi mix. prosjecna brzina je bila 80kmh van gradkska podrucja je bilo 90kmh (po cukicama, py dalje neide)..
ispada da skut trosi oko 3.6l na 100 km. ali recimo da trosi max 4l na 100 km. jer je ovo bilo vecer i nije bio pun gas vec vecinom 2/4 do 3/4 samo kod pretjecanja i ubrzavanja je max bio.
64 dizna, red sponge, igla drugi odozgo, srafic za 2.5 odvijen (moram ga malo uspanat), py spuh, rolice orginal (mislim da su 6gr) kroz ubrzanje 8500 rpm. u spici ima 9500 rpm preklapa kmh za 2-3mm
naprvio 80km i kad ga prodrmam na nogari zna se koji put ugasit rezerva..
eh. da.. prije 150 km. nove karike, lezajevi, semeringi, remenje, rolice, klizaci, ulje u getribi
s time da bi trebao 6.5gr rolice da bi kroz ubrzanje imao 8k. rpm i mislim da bi trosio ovakve voznje u prosjeku oko 3.5l dok full gasa bi bilo 4l. napimnjem da kad se dodje na ful normalno sjedim i kad pustim gas stoji na satu na cc-a 95kmh. al znm da laze ko pas..
i znam da je ovo ooff..