Ostalo > Motocikli

Honda CBX 750 F

<< < (10/14) > >>

speed:

--- Citat: marko_AeRoX - 02 Listopad, 2010, 21:40:09 ---jel se meni cini ili je sastrane naljka crazy hill bikers? :P ludbreški motoristi...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da da motor je slagan u ludbregu :icon_thumright: :icon_thumright:

i nije vozen bas previse od generalke.... :toothy10:

speed:
danas izicao slobodan dan i odradio neke poslove ujutro i popodne,e sad zovem decka da dodje da mu stavim blokadu na skuter i ne moze doci danas...a meni dosadno i sta cu...sve bi raskopao motor a ne da mi se....

nista odlucim se na taj proces...dok sam raskopao uffff....najgore prvi put...:toothy11:

ugl ne bi ni raskapao da mi nije ulje kapkalo malo i jedan karb mi poceo sliniti...skinuo dole sve kaj se tice da se dodje do karburatora...ocistio ga (ovaj koji mi probleme radio)...slozio natrag...postelao malo sajle,napeo cok...upalio i jos fino stelanje je bilo...i to je to...nisam ga slagao dalje...jer ionako je zima za voznju...ionako se raskapa radi projekta...

evo malo slika i video paljenja...malo je zvuk nikakav jer ne moze uhvatiti taj zvuk...ali simfonija 4 karburatora je nesto neopisivo...

Bokygs:
 :headbang:

Ovo za zvuk se isto meni dogadja,koliko god pokusavao i s cim god snimao zvuk svog fazera,nikad ne ispadne ko u stvarnosti nego dosta drukcije :angry7:

duje87:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Listopad, 2010, 20:22:05 ---
Lamele kuplunga plivaju u motornom ulju? Ako da, promijeni ulje, mozda je unutra neodgovarajuce. Pogotovo ako je unutra ulje za aute, jer ulja za motore cije lamele plivaju u ulju imaju bas zbog toga aditive. Ako nije do ulja, onda ces trebat vjerojatno zamijenit lamele

--- Kraj citata ---

kod mene je bilo tako na r6..vazno da san kupia cili set kumpluga i platia ga masno,da na kraju nisan sbvatia da je prijasnji vlasnik totalni kreten liva ulje za auto bez aditiva i radi toga je proklizavala lamela..

speed:
ma mislim da su meni potrosene jer mi i kvacilo hvata jako visoko...u prve tri brzine se toliko i ne osjeti...dok u 5-6 dan gas i on samo proklizuje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju