Ostalo > Motocikli

Honda CBX 750 F

<< < (9/14) > >>

speed:
ruckicu zadnje kocnice,lijevi nosac noge za suvozaca.selen blok,nosac masine jer je blago pomotan i pumpu goriva jer je pocela sliniti

evo mali video...malo kasljuca jer sam ga tek upalio i nije zagrijan...a da snimam ovako kasno nije mi se dalo jer sam maloprije dosao doma

salej600:
Super radi.
Sve te sitnice koje ti fale se lako nađu ili repariraju. :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: speed - 01 Listopad, 2010, 20:23:34 ---najveci problem je da kvacilo proklizuje kod punog gasa...znaci vozim se i stisnem ga...odu okretaji,klizi kvacilo i kad sastavi jos katapultira do blokade...
--- Kraj citata ---

Lamele kuplunga plivaju u motornom ulju? Ako da, promijeni ulje, mozda je unutra neodgovarajuce. Pogotovo ako je unutra ulje za aute, jer ulja za motore cije lamele plivaju u ulju imaju bas zbog toga aditive. Ako nije do ulja, onda ces trebat vjerojatno zamijenit lamele

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Listopad, 2010, 20:22:05 ---
Lamele kuplunga plivaju u motornom ulju? Ako da, promijeni ulje, mozda je unutra neodgovarajuce. Pogotovo ako je unutra ulje za aute, jer ulja za motore cije lamele plivaju u ulju imaju bas zbog toga aditive. Ako nije do ulja, onda ces trebat vjerojatno zamijenit lamele

--- Kraj citata ---

ma vjerojatno su potrosene..kvacilo hvata jako visoko...jer ovo sada je voznja s 50 % snage....

marko_AeRoX:

--- Citat: speed - 02 Listopad, 2010, 20:45:24 ---ma vjerojatno su potrosene..kvacilo hvata jako visoko...jer ovo sada je voznja s 50 % snage....

--- Kraj citata ---

jel se meni cini ili je sastrane naljka crazy hill bikers? :P ludbreški motoristi...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju