Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Molio bi vas za savjet. Trenutno imam na Zipu Malossi Multivar 2000 i sa njim sam dobio bolje ubrzanje i krajnju, međutim imam mogučnost da ga zamjenim za Polini Speed Control. Koji je po vašem mišljenju bolji?
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
vecina veli da je multivar najgori i da je speed control puno bolji...
Ma ko to kaze,pa zasto onda svi stavljaju mallosija ako je polini puno bolje...
heh nije još testirao mhr v2008 multivar tak da se nezna koj je najbolji ,ja sam dobio full na ubrzanju s ovim mhr multivarom i drukčije mi ubrzava nekak
ne znam... ja sigurno nebi stavio malossi... slowrider je napravio testove i pokazalo se da je hebo daleko najbolji, a polini ga slijedi...
za minarelli motore da...kaj se tice piaggia, multivar radi odlicno sa svim setupima...ovaj speedcontrol jedino ak je u klasi overrangea, inace mislim da je to sve isto...jos kaj za polinia trebas one posebne setove rolica od 9 komada...a kaj se tice performansi, na serijali sa serijskim auspuhom svejedno je koji vario stavis isto ide...vario se mjenja jedino kad se tunira masina i kad se max snaga masine odvija u uskom podrucju obrtaja, inace nema smisla...
Na mom kinezu prvo sto sam zamenio bio je vario.Stavljanjem Hebo N.G. dobio sam linearno ubrzanje i vecu krajnju za 10 km/h.