Pozdrav! imam roxa s leo vince zx-om i malossijevim multivarom, trenutno mi skuter vrti u prazno jer ko i većina kombinacija koje sam isprobal nijedna mi se nije pokazala skoro pa savršenom i scoot nikak da ide brže od 80 km/h-a po njegovom satu, a gledal sam na you tubeu dosta videa u kojima roxići s tim setupom pokazuju po cajgeru daleko od 80 km/h-a i čovjek koji radi u Yamahi također mi je reko da treba s multivarom i zx-om pokazivati daleko više od 80. Dakle mene zanima sljedeće i ak je moguće da napišete od kojeg proizvođača imate kaj:
težna rolica:
centralni feder:
federi kvačila:
remen:
dizna: ak je moguće i koliko krugova je šarafić zakrenut
top speed: mislim na to koliko on vama po cajgeru pokazuje
vidio sam da ima dosta sličnih tema i da sam uspio negdje naći to kaj me zanima ne bi otvaro temu pa vas molim za razumijevanja malo i mislim da je netko sigurno već uspio naći taj idealan setup za prijenos kod aeroxa, znam da to bez polutke baš i nije presavršeno, ali sigurno će ići bolje, nego kaj trenutno ide. TNX!
Sredi si komp, il piši bez kvačica jer su bili neki hijeroglifi mjesto slova, sad sam to poispravljo ručno, al malo obrati pažnju ubuduće. LP mod