Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (20/55) > >>

hondasfx:
vidi to cin prije nesto sklepaj do vikenda pa iđemo po brdu se vozat

animatrix:
provjeri semeringe radilice, ja sam vozio dosta dugo sa losim semerinzima a da to nisam ni skontao... provjeri dal jos negdje ne vuce..

luna500rr:
Rasturio termogrupu, evo slika karika, prvo slika donje karike, jedan komadic fali, valjda je izletio na ispuh nema ga nigdje, zazor je valjda oko par milimetara :drunken_smilie:

Druga karika ima malo pristojniji zazor, oko 1,4mm :toothy12:

Ali iako ima 'manji' zazor, cjela je ukrivo trosena, na nekim mjestima do svije desete deblja nego na drugim, tako kad se optimalno postavi, opet se moze na nekim mjestima 0,05mm spijun provuci izmedju karike i cilindra bez da dodiriva jedno od to dvoje :toothy12:

Jucer sam se pitao kako mi slabo ide i jedva pali, danas se pitam kako je ikako isla :toothy11:
Zvao sam clana milas96, rekao je da ce mu stari danas kuci pa cu s njegove masine skinut termogrupu jer mi ujutro treba nesto sto vozi, a najradije bi skut vozao jer nema nigdje mjesta za kola u gradu, a danas mi je mozak izasao na usi od vrucine dok sam stopirao sat vremena na suncu...
E da, slow imas pm ;D

drift KING:
dobro je da si otkrio problem i glavno da karike nisu pukle dokraja jer bi bilo sranja

luna500rr:
Nebi pukla cjela karika, al bi se odlomio komadic ili tri kao na donjoj karici, al i to malo je dosta da izfriza cil do nemilosti, da ba odmah morao drugu specijalu...
Komadic donje karike je zavrsio ipak u glavi cilindra, mala kockica 1x1x1mm :toothy11:
Nema ni crtice na celu klipa ni nigdje, osim onog od prije al to nema veze s preformansama...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju