Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (19/55) > >>

cameosb:
klizaci? iako nemaju veze s perfornansama

luna500rr:
Nezvekca nista iz variomata, radilica miruje, lezaj se nijedan necuje, samo slabo ide i zvekca na leru...
Neznam, nekako je bas nagal pad preformansi, sjecam se kako je paji vozio sport 500km i odjednom prepolovio preformanse, njemu je bio zaribao, ako mi se to dogodilo, slozit cu 50ccm dok nerepariram jedan od dva 70ccm cilindra...

hondasfx:
Luna ide sporo do boli u krajnjoj je brzi cpi sve serijala samo valjcici prominuti kad uvatis vrimena skini cilindar pa vidi stanje

luna500rr:
Jos jedna stvar, skuter nakon voznje sam sebi povecao ler, smanjio sam mu ler max na saraficu, zavidao saraf od smjese max, opustio sajlu gasa...
Opet skoro polazi na leru i ima nekakav ruzan dubok zvuk, nesto kao boooooo, na 50km/h se masina necuje uopce...
Jel moguce da vuce falsh zrak ili stogod?
Treba imat hrabrosti skinut cil, bude li risova, mozda ozbiljno popizdim :laughing7:
Aj, 50ccm + reza mi nikad negine, al ljepse bi bilo vozit traktor s wild lionom i 70ccm, nego nadrkanu 50 koja se dere ko usisivac :happy6:

cameosb:

--- Citat: luna500rr - 03 Travanj, 2011, 18:17:43 ---Jos jedna stvar, skuter nakon voznje sam sebi povecao ler, smanjio sam mu ler max na saraficu, zavidao saraf od smjese max, opustio sajlu gasa...
Opet skoro polazi na leru i ima nekakav ruzan dubok zvuk, nesto kao boooooo, na 50km/h se masina necuje uopce...
Jel moguce da vuce falsh zrak ili stogod?
Treba imat hrabrosti skinut cil, bude li risova, mozda ozbiljno popizdim :laughing7:
Aj, 50ccm + reza mi nikad negine, al ljepse bi bilo vozit traktor s wild lionom i 70ccm, nego nadrkanu 50 koja se dere ko usisivac :happy6:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju