Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (21/55) > >>

Ivan_drifter:
a govorio sam ti ne fejsu da nema snage kompresije!!
jjos ovo zveckanje na leru to ti je znak potorsenih karika....
al neslusas ti mene!!::)

animatrix:
ma i ja sam mu govorio da mora bit do karika, nema sta drugo.. alaj si ga opravio, svaka ti cast :) sad nadji neki klip, pa makar rms, stavi tog wild liona i polako

luna500rr:
Hvala na ljepim zeljama, klip šljaka ko bombon, samo karike valja prominit, radije ogrban asso wercke, nego nov rms, da je vise ostecen kupio bi nov klip, opet asso, nije prevelika razlika u cjeni, samo bi duze skupljao lovu :toothy11:
Na 50ccm je druga stvar :icon_biggrin:
Nasao sam i zasto nisam mogao ustelat ler, izmedju piramide s lamelicama i prirubnice nije bilo dihtunga, neznam kako se vidi na slici, al kad su mi ovolike cestice prljavstvine mogle uci... :dontknow:

To je i rezultiralo ovakvom svjecicom:

I vjerojatno ubrzalo proces raspadanja karike... sreca prava nije mi premali squish ko prosli puta i nisam prevelike ture pravio, mogao mi je i ovaj klip lagano izgorit :happy3:
Ako milasov stari dodje, dogovorit cemo se za 50ccm, ukombirat cu to s nextom, nemam pojma koliko ce trebat da karike stignu...

ivanm:
između prirubnice i usisa nema brtve.. sama guma dihta.. ak je tvrda, namaži tanko diht masom i stegni..

wonderkid:

--- Citat: ivanm - 04 Travanj, 2011, 14:38:42 ---između prirubnice i usisa nema brtve.. sama guma dihta.. ak je tvrda, namaži tanko diht masom i stegni..

--- Kraj citata ---
ima brtva,meni je bila serijska i izmedu prirubnice i usisa te ispod usisa znaci izmedu bloka i usisa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju