Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
Ivan_drifter:
frende imam ti ja mallosi glavu ac ...od kita 47mm ako trebas za sicu:)
animatrix:
fin start, javi koliko ce trositi sada :)
wonderkid:
zas si isao spuh od piaggia stavljat gore
luna500rr:
Start i nije nesto, s nextom je dosta bolje? Bezveze sam ga stavio, mislio sam prodat nexta pa sam se predomislio, pa sam se opet predomislio i prodao, namontirao ovaj spuh, vec nasao drugu rezu za kupit... da bi mi maloprije kupac nexta dosao s spikom da mu nepase, da je glasan, a dao mu ga za sitnu lovu... sad sam odustao od kupnje drugog, vratio sam nexta, postelao sve, provozao se i eto me sad opet na istome :drunken_smilie:
Bar sam saznao kako ide malossi wild lion, nesto izmedju nexta i serijskog luninog spuha, malo bi bolje isao da sam stavio mrvu teze valjcice jer je s ovima prevrtavao...
luna500rr:
Da skratim pricu, skuter ide sve slabije i slabije, na leru se cuje nekakvo zveckanje, gore je opet wild lion al skuter ide skoro ko serijska luna, krajnja je oko 75 po satu, 71 po gps-u :drunken_smilie:
0-50 je losiji za 3s nego prije koji dan, jednostavno skuter je izgubio snage i cuje se nekakvo zveckanje na leru :dontknow:
Moze li bit da je to do karika, zar one toliko utjecu na preformanse :icon_scratch:
Ugl gubim zivce, mislim se cak stavit rezu i 50ccm kakav cilindar, ovo ide iz dana u dan sve slabije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju