Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
luna500rr:
Moj cudno ide ;D
Stavio sam mu 7mm blokadu na vario i opet nemoze izgurat prjenos do kraja, valjda treba bar 1cm blokada da ga blokira :happy6:
Evo video, neznam pricjenit kako vrti visoko ili nisko, al vuce se ko pribijena krava :toothy12:
S 70ccm je prjenos ok radio, na mjestu full gas bi malo diglo prednji kraj?
Pokusat cu stavit lakse rolice pa vidi hoce li bolje radit? Vjerojatno je do glave cilindra, al neda mi se mrcit nedjljom spustat i turpijat...
animatrix:
ma ovo je mrtvo, prenisko se vrti. racunaj da ti treba cca 8000rpm da on ide. s tvojim prijenosom bi trebao ici jako fino, mozda nesto manje u krajnjoj, ali puno bolje nego sada
luna500rr:
Ovo je vrlo mrtvo, prije je isao dosta bolje, evo video dok je bila luna masina gore, sve serijala osim ovog spuha i 3.7g rolica...
Vjerojatno stekaju tri stvari, kompresija, karb i gramaza rolica, mislim da najvecu ulogu ima karb koji mjenja svoje stanje kako mu prdne, maloprije puni gas a on uradi booo :o :drunken_smilie: a prije toga trokirao, nije cudo da se istopio klip na kitu kad karb mjenja smjesu sam od sebe...
Cok je iskljucen na karbu, a onaj pimpek sto se mice je blokiran prema dolje, karb je nedavno ociscen, jedino da se zastopao filter goriva ili nesto, vakum nemoze zezat jer vakum ventila nema vec koju godinu, jedino da je do loseg goriva ali nevjerujem, radi na mjesavini, stari napravio mjesavine za pilu prije koji dan, ako radi pila radice i skuter... Filter nevjerujem da je zastopan jer se skuter gusi na full gasu, a to je znak da fali goriva ili?
Koliko me zeza karb dodje mi da vratim gore phva 12 sa yamahe sto je vec bio jedno vrjeme na luninoj masini :laughing9:
luna500rr:
Danas se malo klapalo, pilalo varilo pa i vozalo, stavio sam malossi wild liona za piaggio na lunu, prvo sam na nosacu izbusio rupu za minarelli poziciju donjeg sarafa i otpilio donji dio piaggio nosaca koji se vidi na slici, grana se moze izvuc, kako je spuh s pregradama, gledao sam isti promjer cjevi i duljinu cjevi, granu iz cilindra sam stavio luninu jer je unutarnjeg promjera 20,5mm, malossijeva 21 pa to i nema velike veze, malo sam mudrova, otpilio cjevi kao triba, naćulio na skut, pikovao na par mjesta s 85A elektrodom, skinio spuh, izvukao granu i dovrsio varenje...
Kad sam sve povario s dvi-tri elektrode, ocistio sam brusilicom varove, vidio vodom dali pusta na varovima, obojao granu i spuh, namontirao i probao, stavio sam prst na izlaz iz auspuha i skuter se brzo ugasio, znaci da dovoljno dihta...
Prjenos zasad nisam nista dirao, cini mi se da trazi oko 8g role, sad je oko 7g u multivaru...
Sada ide mozda 5km/h slabije u brjeg, nema onog susa, al dok ga mogu malo cimnut na kolo, netreba jace, ide ko nekakva serijala s spuhom, 0-60 u 8s...
hondasfx:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju