Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (16/55) > >>

animatrix:
welcome back! ja imam br8hs svjecicu, stavi luninu glavu i lagane rolice. jesi dirao tajminge?

luna500rr:
Spuh na 23mm i prosirio na sirinu flandje spuha, prelivni su serijski na 32, a bosst kanal na 31,5...
Maloprije sam ga bzveze upalio, poteze qurca, mislim da slabo ide za 50ccm, ide ko luna serijala, squish mu je sigurno problem, kao i karb, ide jednako s 1/3 i full gasom, morat cu provjerit karb i dotok goriva, kao da se gusi?
Zvuk se totalno promjenio, bas je zanimljiv haha cuje se ko trimer za travu haha

animatrix:
ja kad sam svog slozio i provozao sa rolicama na kojima mi je isao dobro, nije isao nikako, tek kad sam stavio 0.6gr lakse rolice poceo je vuci kako treba..

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 13 Veljača, 2011, 12:34:54 ---ja kad sam svog slozio i provozao sa rolicama na kojima mi je isao dobro, nije isao nikako, tek kad sam stavio 0.6gr lakse rolice poceo je vuci kako treba..

--- Kraj citata ---

Moze biti i do rolica, ipak je sad manje momenta i trebaju dosta lakse, vrti dosta sporo, kad zatopli stavit cu mu blokadu na vario i vidit di otprilike najbolje poteze, pa cu na tim okretajima trazit :happy3:
Al osjecam da treba ustelat karb, al necu sad nista dirat nek lezi dok nedodje ducati cdi jer cu opet trebat stelat kad sve sastavim...
Nadam se da ce dobro ici :dontknow:
Da normalno uhvati 80 bio bi zadovoljan :frajer:

animatrix:
meni je moj isao bas fino kad sam sredio kanale

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju